"Klikkhorer" med tilbehør

  • 11.01.2016 kl.21:02

Nå tar det litt av her synes jeg! Voksne folk bak en skjerm, taster vilt på tastaturet og kan si hva de tenker og mener. Ytringsfriheten er formidabel, ikke sant?!

Man kan pløye gjennom blogg på blogg hvor "forfatteren" skriver om at man ikke skal skrive sånn eller slik, man skal ikke type inn den og den overskriften, man skal ikke legge ut "patetiske bilder", man skal ikke skryte eller provosere, man skal ikke synes synd på seg og bla bla bla!!!

Men gjett hva! Innimellom... hold deg fast.. Jeg har syntes synd på meg selv, og jeg gjør det fortsatt innimellom.

Jeg har hatt det dritt til tider, ja- livet kan virkelig være slitsomt. Jepp, jeg har følt meg døden nær, lagt ut "triste bilder".

Men jeg har også vært sykt lykkelig, følt at livet er perfekt, tenkt at jeg er heldig, vært stolt av meg selv osv osv.. Skal jeg ikke få lov å dele dette med andre?

JEG skriver hva jeg vil, og jeg synes at alle skal få lov til å gjøre det samme. Uten at man skal føle at man "lokker"til seg klikk pga teite overskrifter eller triste og deprinerende temaer. Vel, hvis det ikke er blitt lagt merke til enda- det er de innleggene folk klikker seg inn på! Jeg blandt annet! Det gjør meg til en "klikkhore". Tenk noe så teit! Er det ikke slik media fungerer?!

Mitt formål med min blogg, var å få skrevet ned noen ord etter beste evne, i håp om å klare å "si det høyt". Det er nemlig der det ligger! Anerkjennelse! Noen ganger tør man ikke en gang tenke tanken, for den gnager så fint ser inne inne i sjelen.

Men jeg har turt å skrive ned følelser, og tanker og dette har ført til respons hos noen som kanskje har eller har hatt det på samme måte. Dele erfaringer, go hverandre råd og velmenende tips.

Livet er på ingen måte en dans på røde roser, men det er ikke et bad i helvete heller. Og etter å ha "anerkjent" egne tanker og følelser, om så svart på hvitt- så føles det bedre! Man lærer mens man går- får nye synsvinkler og får satt ting i perspektiv.

Når det gjelder den store mobbesaken som er et tema i media med gjevne mellomrom, blir over gjennomsnittet engasjert!

Jeg kan ikke huske dette var et tema før da jeg var ung, men da leste jeg ikke så mye aviser heller da..

Men barn mobbes i dag, og det er alvorlig.. Så alvorlig at BARN velger bort livet, barn blir jagd ut av skoler , hjem pg hjemstedet sitt. Ut av miljøet og inn i nye miljøer hvor man skal tilpasse seg! Hvis dette ikke enfasjerer et voksent menneske, så vet ikke jeg.

Men er vi voksne mennesker virkelig på det nivået?! Mobber vi virkelig hverandre også?!

Hvis det er noe vi ønsker å si til hverandre, hvorfor ikke ta det med personen det gjelder og ikke i plenum her i bloggverden, eller det virkelige liv for den sak skyld. Send en personlig mail til den det gjelder med et velmenende råd eller kommentar- alle behøver ikke å få høre hva du mener om det eventuelle.

La oss unne hverandre litt glede og moro i hverdagen! La oss få engasjere oss for det vi vil selv! Ikke blande seg oppi andres saker- vær heller glade på andres vegne!

Det prøver jeg hvertfall å lære mine barn...

#blogg #mammalivet #mammablogg #meninger #side2 #nettavisen #klikk

20 Kommentarer

Søtmonsen :))

11.01.2016 kl. 21:11
Det er jo det som er vitsen med blogg synes nå jeg ;o At man kan velge hva man vil bruke den til, som f.eks. ei lita dagbok på en måte. Så de som må sitte å skrive stygt synes jeg litt synd på. For de går selv igjennom blogger og leser de. Så de MÅ jo ikke lese denne bloggen i det hele tatt om de synes det er så fælt.

Du får bare forsette å blogge om akkurat hva F du vil :D Jeg synes det er koselig å følge med :) Ingen har vel bare bra dager vel ;o Og da må det jo være lov å få sagt dette også ;o

Gry Hege Johansen

11.01.2016 kl. 21:12
Så fantastisk bra innlegg...det likte jeg :) Har tenkt akkurat de samme tankene selv så tusen takk for at du setter ord på det :)

birdbay

11.01.2016 kl. 21:12
For et fantastisk skrevet innlegg. Er det ikke det blogging handler om da. Og skrive litt av hvert om livet. Hva skal man skrive da hvis noen ikke skal føle seg provosert. En eller annen vil kanskje alltid føle seg truffet av det noen skriver. Men enten kan man la være å lese det eller hvis man må ha en mening om det skriv en beskjed i innboksen. Helt enig med deg. Utrolig flott skrevet igjen:) Klem:)

Mia - Alt annet enn A4

11.01.2016 kl. 21:14
Enig med deg, det er DIN blogg! Jeg tenker folk som uttaler seg slik ikke har opplevd hvor tøft livet egentlig kan være. Heldig er dem sånn sett! De tror kanskje man får lesere av å skrive om triste temaer, men nei det skal jeg skrive under på at man ikke får. Det er begrenset hvor mange som lar seg engasjere av f.eks. sykdom. Som regel kun de som er eller har vært igjennom lignende selv, eller de som av andre årsaker er interessert (familie, jobb el.).

Det var ikke noe anti-mobbe tema når jeg var liten heller... ble mobbet igjennom hele barneskolen\ og har slitt med skader fra det i tenårene og voksenlivet. Det kan komme uventet og plutselig på tidligere mobbeoffer... Det verste er vell at voksne mennesker er de som er de største mobberne på nett. Men man må også skille mellom kritikk og mobbing, f.eks med enkelte bloggere i media så trekkes mobbe kortet veldig fort når noen er kritisk til en vinkling eller ytring. Kritikk må man tåle, men mobbing rettet mot en person er et absolutt NEI!

Skriv hva du ønsker flotte dame :)

missmommy.blogg.no

11.01.2016 kl. 21:19
Mia - Alt annet enn A4: takk for fint svar! Ja kritikk er flott det, helt greit:) men hvordan vi bruker sosiale media for å fremme våre "stikk" er dårlig.
Det er ingen spøk dette med mobbing, og jeg har stor respekt for dette! Ha en super fin kveld skjønne deg;)

missmommy.blogg.no

11.01.2016 kl. 21:20
birdbay: takk:) herlig! Jo jeg tenkte å dele litt av min verden;) for mange er det terapi<3. Ha en vakker kveld vakre du:)

missmommy.blogg.no

11.01.2016 kl. 21:20
Gry Hege Johansen: tusen takk selv du snille:) ønsker deg en rolig og god kveld!

missmommy.blogg.no

11.01.2016 kl. 21:21
Søtmonsen :)): jeg tenker det:) og viktig å skape litt åpenhet rundt dette med at alt er ikke perfekt alltid:) man må tørre å si fra og føle at man blir hørt:) og at man ikke er alene selvfølgelig! Og det er jo både på godt og vondt :) nyt kvelden din:)

Nancy Heitmann

11.01.2016 kl. 21:23
Veldig godt skrevet innlegg, med fengende tittel! ;) Du fikk min oppmerksomhet, og det var en del av poenget. :)

Og mobbing, om det gjelder barne eller voksne er så ut, skulle bare ønske at flere kunne kaste seg med på den trenden!

missmommy.blogg.no

11.01.2016 kl. 21:33
Nancy Heitmann: det burde engasjere så mange flere! Hadde alle vært med på den bølgen så hadde politikeren MÅTTET finne en løsning litt fortere:) en ordning som fungerer! Ha en super kveld :)

karmacalled

11.01.2016 kl. 21:46
Digge deg missmommy <3 Du sier ting andre ikke våger <3 Stå på!!

missmommy.blogg.no

11.01.2016 kl. 21:49
karmacalled: <3

Navn Fotsporene

11.01.2016 kl. 23:38
Blogg om hva du vil du :) De som vil klage, ja de gjør det uansett hehe :) Jeg syns det er moro og spennende å lese hva andre føler, tenker osv om de fleste ting :) er vel en klikker ehm ja noe jeg også da :) Natta og sove godt til deg :)

Emma Olsen

12.01.2016 kl. 00:46
Har tenkt det samme selv, men min blogg, meninger og ord. Kjempe bra innlegg :D

http://hevhodet.blogg.no/

12.01.2016 kl. 01:25
Elsker bloggen din ❤

Kjempe bra skrevet dette :)

missmommy.blogg.no

12.01.2016 kl. 06:56
http://hevhodet.blogg.no/: tusen takk! Det var veldig hyggelig å høre :) ha en super dag !!! <3

missmommy.blogg.no

12.01.2016 kl. 06:57
Emma Olsen: det er bra! Tusen takk;) ha en veldig fin og fredfull dag!

missmommy.blogg.no

12.01.2016 kl. 06:57
Navn Fotsporene: tusen takk:) haha! Jeg også:) hihi;) ønsker deg en super din dag!!

Eva Mortensen

12.01.2016 kl. 12:21
E det ikke det som e poenget med blogg at alle skal ha lov til å ha sine meninge og ytre sæ om ting dæm synnes e interesang. E avise og andre media nokka anneledes, dæm skal jo selge skal dæm ikke. Ta politikera dæm skal sanke stemma. Flmskapera vil at folk skal se dæmmes produkt. Reklame bransjen. Alle som ytre sæ i det offenlige rom vil vel på en eller anna måte ha oppmerksomhet. Men når vanlige "uskolerte" menneska gjør det og kansje får oppmerksomhet da blir dæm vel til"klikkhore"sånn e det bare vi leve fortsatt i et "janteland". Å det e vel kansje en av grunnan til at ongan blir mobba, for de dæm skille sæ ut e annerledes det e faktisk helt grusomt å tenke på at vi skal være så trangsynt å ikke tåle annerledeshet. Kan vi ikke bare være litt posetiv med hverande og unne hverandre godt. I stede for å altid skulle kritisere hverandre så kunne vi kansje være litt mer posetiv til hverandre. Mangfold e en fin og spennende ting, som mor-mora mi altid sa tenk så kjedelig værden hadde vert om vi alle va helt lik.

Ha en fin dag Hilsen eva fra prosjektavslappet.blogg.no

missmommy.blogg.no

12.01.2016 kl. 12:39
Eva Mortensen: tusen takk for et herlig svar! Fornuftig syn på saken! Det er så synd at man må liksom finne ting å kritisere :) synd at det gir sånn glede ... For enkelte:)
Ha en god dag videre kjære deg!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits