Fredag og utestengelse!

  • 19.05.2017 kl.17:34

Gjett om jeg møtte en super skuffet ung mann i dag da. Eldstemann var utestengt og hjerteknust da jeg kom hjem i dag.

Han hadde glemt nøklene hjemme i dag, og ingen var hjemme. Dette resulterte i at han verken fikk skiftet til fotball tøy og han rakk heller ikke fotball akademiet i dag. KRISE!

Det var så synd, for han hadde gledet seg- han elsker fredager og han ELSKER fotball!

Heldigvis var sorgen kortvarig, jeg tilbød han å følge han dit, og at han bare ville være et kvarter forsinket, men han valgte å la være. Vi kom også inn på dette med å ta litt ansvar. Passer på at alt han trenger er i skolesekken, slik som alt skoleutstyr, drikkeflaske og nøkler. Kanskje han lærer av slike kjedelige situasjoner? (Håper det). Jeg prøver nemlig iherdig å lære han å ta litt ansvar.

Vi gleder oss også veldig til Norske talenter kveld! det er finale, så i kveld får vi vite hvem som stikker av med hele seieren.

Det blir sykt spennende!

Hvem tror dere vinner hele Norske Talenter?

Jeg holder en knapp på Vilde- har en magefølelse på at hun vinner!

Invitasjonene kom også i posten i dag! Og "my soon to be" 10 åring var veldig fornøyd! Rask levering fra Vistaprint.

#fredag #helg #familietid #familiehygge #mammalivet #hverdag #livet #familie #norsketalenter #tv2 #finale #

3 Kommentarer

frodith

19.05.2017 kl. 18:09
Jeg håper så klart tegnspråket går videre :-D på Norske talenter :-) Han gutten din kommer nok ikke til å glemme nøklene mye etter dette :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

19.05.2017 kl. 19:02
så kjedelig..men lærerrikt som du sier...kan hende han sjekker ekstra på fredagen som kommer...hihih..Dere må kose dere med finalen, jeg ser på...men vet ikke hvem jeg vil skal vinne..Ha en god kveld!

wenchepia

19.05.2017 kl. 20:52
Huffalæll,kjip start på helga for han da,men som du sier,sånt lærer man på. Kanskje han husker å shekke litt mer selv:) må jo læres alt,noen ting på den harde måten;)

Her ble det ingen taekwondo i går,da tuppa hadde fått beskjed av far om å legge drakta i bagen sist,så den ble med hit...av en eller annen grunn lå den drakta så fint bak senga (!) hennes der oppe når far kom hjem fra jobb igår kveld... kanskje hun også lærer noe på dette:)

Ha en fin kveld med norske talenter,vi ser Monster High film:))

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits