Den sure, gretne gamle gubben på stranden..

  • 27.05.2017 kl.10:59

Gjett om denne dagen i går var bra! Vi var på stranden hele dagen. Vi tok bussen til Hvervenbukta og storkoste oss. Guttene lekte i vannet, lette etter skjell og krabber og hadde det tipp topp.

Selvfølgelig startet vi med en ny smørerunde. Vi smurte med faktor før vi dro, men siden de holder på i vannkanten, smurte vi med en gang vi kom frem også. Vann reflekterer jo solen så godt.

Det var utrolig mange ender og gjess/gås (eller hva de nå kalles) som var sultne og kom tett opp til oss og bad pent om litt mat. Nydelige var de. Lillebror delte selvfølgelig litt av maten sin med de.

En mor med sine søte små svømte også frem og tilbake i vannskorpa.

Deilig å nyte vannmelon i varmen. Det var så deilig og ikke en eneste sky på himmelen.

Så fikk vi erfare en gretten gammel gubbe også.

10 åringen min kom gråtende bort til meg og var kjempelei seg. Kameraten fortalte at han blitt hudflettet av en gammel mann. Det som hadde skjedd var at han irriterte seg over at de sprang frem og tilbake i vannkanten og lekte og plasket og sprutet. Han hadde bedt dem strengt om å stoppe. Han hadde også dyttet borti sønnen min og bedt han gå ut i vannet, hvis han "turte"! Jeg så ikke dette, da jeg satt med ryggen til- men det var en annen dame som hadde sett hele scenarioet og fortalte meg dette.

Jeg kjente blodet bruste i årene og gikk bort til denne gamle gubben, som for øvrig satt langt unna vannkanten, faktisk helt borte ved dusjen, der man kan skylle av seg sand osv..

Jeg fortalte han tydelig hvor skapet skulle stå og informerte høyt og tydelig om at sånn snakker vi ikke til barn. Jeg sa at sønnen min ble så skremt av dette dyttet at han faktisk begynte å gråte- så ubehagelig var det. Og han er ingen pyse. Gubben mente at det var synd på gutten min som ikke hadde noen til å "snakke til seg". Jeg sa at mine barn har absolutt noen til å snakke til seg når de trenger det- men at slike biter, gretne gamle gubber som han, ikke har noe med å snakke til folk på den måten.

Diskusjonen eskalerte og han ble rimelig sur. Da kom den andre damen, som oppdaget min gråtende sønn og sa at dersom han har så store problemer med å høre at barn leker og spruter vann på hverandre, så er han på helt feil plass.

Vi gikk deretter hvert til vårt og lot han sitte igjen der, med den hummerfargede kroppen sin.

Senere så vi han kjeftet på to andre småjenter, da de var i ferd med å skulle av seg sanden, og da irriterte han seg over at han fikk vanndråper på seg. Herregud for en sur faen.

Men bortsett fra dette var turen meget vellykket, solkysset og fine, dro vi hjem - men nye sommerminner og saltvann i håret.

I dag skal vi til Botaniske hage i Oslo.

Ha en vakker dag i solen ❤❤❤

#hvervenbukta #stranden #sommer #langhelg #familiekos #mammalivet #hverdagsmagi #helse #sol #cosmica #solfaktor

10 Kommentarer

Vera Lynn

27.05.2017 kl. 11:57
Sånne sure gubber burde virkelig holde seg hjemme, hvis de ikke tåler at ungene leker å koser seg i vannkanten. Noen mennesker elsker å irritere seg over alt :o((

Ellers er det jo flott på Hvervenbukta, pleide alltid å ta bussen dit selv da jeg var barn :o)) Kos dere i Botanisk Hage :o))

missmommy.blogg.no

29.05.2017 kl. 10:13
Vera Lynn: tusen takk! Ja han var en sinnatagg.. men botanisk hage var helt nydelig!

dvergpinschere i mitt hjerte

27.05.2017 kl. 14:42
Så kjedelig med den sure gubben..kan jo ødelegge en fin dag det der..grrr..jeg hadde irritert meg sånn, og bare sittet å fulgt med på han..og DET hadde ødelagt min dag...så bra dere klarte å få han ut av systemet, og koste dere...Det er sommer og sol..og da må alle få kose seg...er man så lei av unger og skrål, så får han holde seg hjemme eller i parken...grrr...hihih.. ha en god ny dag!

missmommy.blogg.no

29.05.2017 kl. 10:12
dvergpinschere i mitt hjerte: føler ikke han forsvant helt ut sv systemet. Men vi klarte å le av det til slutt. For en bitter dust. Men jeg fikk tatt ha skikkelig og det enhet glad for.

Frkfremtid

27.05.2017 kl. 14:56
Så utrolig irriterende! Så bra at det var flere som reagerte!

missmommy.blogg.no

29.05.2017 kl. 10:11
Frkfremtid: uff, nei det var ikke gøy.

Margrethe

27.05.2017 kl. 15:59
Å knurr - slike sure gubber bør holde seg laaaangt vekk! Tøff du er som tok tak i han! Tommelen opp <3

missmommy.blogg.no

29.05.2017 kl. 10:06
Margrethe: måtte ta han, ungen var helt knust! Dette gjorde inntrykk, har snakket mye om det i etterkant.
Åh så trasig å møte slike sure gretne gubber. Han kunne bare gått derifra om han ikke ville høre/se noen ha det gøy ved strandkanten.

Kos dere i botanisk hage!

missmommy.blogg.no

29.05.2017 kl. 10:03
Etdiktomdagen: huff, ja en skikkelig dust!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits