Kanin er for meg et husdyr

  • 07.06.2017 kl.22:45

Man opplever gjerne noe nytt hver dag, og det er mye av det her i heimen om dagen. Vi har besøk av svigermor fra Egypt og det blir MYE god og annerledes mat. I dag blir det kanin! Det blir spennende å prøve.

Jeg glemmer ikke alle kaninene i bur som ble solgt på markedene i Egypt da vi var der for flere år tilbake, hjerteskjærende egentlig. Men det er det helt vanlig.

I dag har min mann fått tak i kaninkjøtt- og moren står på kjøkkenet og lærer sin sønn hvordan det skal tilberedes.

Det har regnet i hele dag, skikkelig vått. Venter veldig på de deilige soldagene nå- er veldig klar for ordentlig sommer.

I morgen er det sommeravslutning, så vi har laget fire brett med muffins, i morgen skal de bli toppet med krem og pynt, så er det bare å krysse fingrene for at det blir oppholdsvær.

Ønsker dere en nydelig kveld!

6 Kommentarer

Elevele

07.06.2017 kl. 23:51
Så flotte bilder av blomstene :D

Jeg er ganske diskriminerende når det kommer til hvilke dyr som er ok å spise- kanin er ikke en av dem... :P Faren min har prøvd å servere det et par ganger, men jeg nekter å smake... Det blir som å spise hunden min liksom :P he he.. Hest der i mot, det har jeg frivillig smakt på, merkelig nok. Jeg har nemlig ikke noe forhold til kaniner, og veldig lite til hest, men mer hest enn kanin liksom :P

missmommy.blogg.no

08.06.2017 kl. 08:45
Elevele: haha... enig med deg der.. enkelte dyr spiser man bare ikke. Kanin var en av de... men følge jeg måtte , siden jeg ikke ville vise min er side til svigermor ?? Men jeg hadde det i bakhodet hele tiden." Nå spiser jeg kanin". Det føltes rart, men smakte som kylling/ kalkun egentlig:)

Tone

08.06.2017 kl. 00:05
Det såg himla godt ut den retten og jeg såg snappene ;) jeghar spist kaninkjøtt da jeg var mindre. Og det er faktisk veldig godt.

missmommy.blogg.no

08.06.2017 kl. 08:46
Tone: det var veldig godt ja, utrolig mørt.. litt spesielt med tanke på at jeg ser på det som husdyr, men det gikk ned:)

dvergpinschere i mitt hjerte

08.06.2017 kl. 09:57
Så spennende med ny mat..men for meg er også kanin kosedyr! så ish...jaja...vet det vanlig i andre land..men det er jo også det å spise hund!! nei, nei nei...men kanin kunne jeg kanskje prøvd...kos dere og ha en god ny dag!

natheless

08.06.2017 kl. 13:34
Kanin er ikke annerledes enn å spise høne eller gris for meg. Kjøttet er velsmakende og godt. Fint til diettkost vistnok. Når man aler opp kaniner er det like ille å spise dem som å spise spegris eller kyllinger. De er jo så søte! På Madagaskar spiser de marsvin og noen steder i verden spiser de både ekorn og rotter!Men sånn er det, mat må vi jo ha. Det ser ut som om du får en fin gryte til middag. Kos deg! :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits