Going crazy on summersale

  • 12.06.2017 kl.08:02

Mandag, en ny uke og vi nærmer oss sommerferie! Barna har litt over en uke igjen på skolen. Gjett om de gleder seg! Skal bli godt å få senket skuldrene skikkelig nå, i mange uker. Lenge etterlengtet.

Jeg startet dagen med en sur kopp pulverkaffe, vi har gått helt tomt for Nespresso kapslene så jeg må sende mannfolket innom Nespresso på vei hjem fra jobben.

Jeg har en egendag i dag, så det blir kaffemøte og shopping med en venninne. Det er svært sjelden jeg kjøper noe til meg selv egentlig, men når jeg gjør det- så er det som regel på salg.

Jeg elsker å handle på salg, når det er 50-70% . Da føler jeg at jeg får så sykt mye for pengene. Da er det bare å hamstre godbiter til både meg selv og barna. Lindex har mye bra synes jeg, og jeg pleier ofte å handle til guttene der. Til leg selv også for den sakens skyld. For se om jeg klarer å stikke av med kupp!

I dag blir også fødselen til min søster satt i gang, så nå er det mye spennende som skjer. Jeg har en gutt som blir 10 år på tirsdag, og han håper selvfølgelig at babyen blir født på tirsdag slik at de kommer til å ha bursdag på samme dag. Fint at han tenker det da, kunne jo fort bli feil- at man må "dele" bursdagen sin med en annen liksom...

#salg #sommersalg #halvpris #lindex #kitchn #kitchnnorge #mandag #mammalivet #shopping #egentid #nespresso

5 Kommentarer

Tone

12.06.2017 kl. 08:42
Ja!!! Jeg elsker salg også og har akkurat samme tanke som deg. Får jo så mye for pengene da! Mens gubben mener noe annet hahahah ønsk søsteren din masse lykke til med fødselen <3 og kos deg masse med kafe og shopping og egendag ;)

dvergpinschere i mitt hjerte

12.06.2017 kl. 09:34
Ja det er så deilig å få fine ting på salg..da føler man virkelig at man har gjort et kupp... Ha en god dag! og lykke til med baby i familien!

frodith

12.06.2017 kl. 19:15
Jeg gikk også helt crazy her i helga, eller dvs i Gøteborg :-D Deilig det :-)

Margrethe

12.06.2017 kl. 21:05
Flott å handle på salg - kjennes godt ut å få mye for pengene! Lykke til blivende tante.... <3

missmommy.blogg.no

12.06.2017 kl. 22:18
Margrethe: ja!! Man får jo dobbelt så mye for pengene- og det ELSKER jeg:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits