Skolehverdag og morrabrød...

  • 05.09.2017 kl.17:22

//Reklame

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Denne sommeren har virkelig vært hektisk. Svigermor på besøk... need i say more? Neida.... Eh, Joda...

Men vi er nå altså inne i vår tredje skoleuke. Og lekser, og fotballtreninger.. og seriekamper..

Og ja, alt er egentlig tilbake i sin gode gamle rutine.

Opp tidlig på morgenen, ordne matpakker ect...

Det er noen ting vi har snakket om at guttene kan klare selv på morningene, slik som å finne frem klær selv, pakke gym/ svømmebag selv, sjekke været og finne ut hva slags yttertøy/ skotøy vi trenger.

Det fungerer bra det der altså. Det virker som om guttene synes det er litt kult å ta litt mer "ansvar", og det fungerer i grunn veldig bra- og det gjør det lettere for meg.

Jeg også har satt meg som mål og bli en bedre planlegger. Og det kommer seg sakte meg sikkert.

Men innimellom så hender det vel så ofte at jeg glemmer å for eksempel handle inn nytt brød, eller lignende. Og det er krise, sånn matpakkemessig.

Da er det godt å ha Brødboksen! Den har reddet oss mange ganger den!

Brødboksen er en app, rett og slett. Jeg kan bestille varer frem til klokken 00.00 og det blir levert på døren 06.30 neste morgen. Helt nydelig! Brødet er faktisk varmt når jeg mottar brødet ( grunnet medfølgende varmeelement ) og ferskpresset juice og melk og slikt- blir levert med kjøleelementer slik at det holder seg ferskt. Hva er bedre enn det liksom?!

Lyst å prøve?!

Bruk denne linken, og få 150 kr tilgode og handle for. Utvalget er stort og det er mye annet godt der også- PLUSS at det er både enkelt og deilig å få morrabrødet levert rett utenfor inngangsdøren din.

Vi fikk også reddet en fugl i dag! Som hadde klart å helte hodet sitt på et gjerde. Vi så denne stakkaren når vi syklet forbi, og den veivet veldig med vingene sine stakkars. Men vi fikk hjulpet den og den fløy avgårde- sikkert lettet over at vi kom syklende..

Nå har jeg satt en eplekake i ovnen faktisk. For i dette triste høstværet og med alle de modne eplene i hagen, kan man ikke annet enn å fikse en eplekake. Se for deg duften av eple og kanel i hele heimen. Helt innafor på en dag som denne!

#hverdag #skoleuke #mammalivet #barn #skole #tirsdag #eplekake #høst #september #livet #brødboksen #brodboksen

3 Kommentarer

frodith

05.09.2017 kl. 17:27
Det høres sinnsykt godt ut med varmt brød..Men mårrabrød :-D :-D ha-ha.. Fint gutta er så flinke nå da :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

05.09.2017 kl. 18:25
Høres ut som alt er tilbake i hverdags sysler igjen..Høres lurt ut å legge litt ansvar på barna..Ha en god kveld!

Margrethe

05.09.2017 kl. 19:51
Smart måte å få redda seg ut av morrastressknipen på! Noe å huske på det der.... :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits