Hvor går grensen på sukker i ferien?!

 • 11.08.2017 kl.20:11

Sommerferien for barna varer i nærmere åtte uker for de som ikke lenger benytter seg av SFO ferietilbud. Altså to måneder. Det er lenge. Tenk hvor mange is dette ville blitt, i løpet av HELE sommeren.

I tillegg er det annen kos, bakst, brus og andre fristelser man kommer over som også utgjør en god del sukker.

Jeg er helt i mot at ungene kan spise ubegrenset med sukker gjennom hele sommeren. De er heldige hvis de får bruk på lørdager, enkelte dager har jeg merket meg at det blir opptil flere is hver dag. Det er ikke ok.

Mannen er av en litt annen oppfatning. Han mener at det er ferie, og at ungene må få kose seg. Men hvis man skal kose seg hver dag i hele sommerferien , altså i åtte uker- blir det veldig mye sukker!

Som om ikke vi har hatt andre ting å krangle om i ferien, som hvem legger ungene i kveld, pengebruk, prioriteringer, mat, reisemål, hvor og når man skal spise, pakking av reisekoffert osv, så skal man altså også få krangle om hvor mye sukker vi skal helle i ungene våre!

Men det er en krangel jeg gladelig tar. Jeg er passe rigid av meg, og jeg bryr meg svært mye om mine barns helse, og hva de putter i seg av søtsaker og annet. Og det er svært viktig for meg å lære barna om hvor viktig det er for oss mennesker med et godt og balansert kosthold, og hvor skadelig sukker blandt annet - er for oss.

Gutta har selvfølgelig skjønt i løpet av ferien at det lønner seg å spørre pappa. For han har ikke hjerte til å nekte de en stakkars liten is. Men det handler om mengden i det lange løp. Og det er galskap med sukker og kos hver dag, hvis du spør meg. Når man er ute og reiser, er det gjerne andre fristelser også, som feks franske pannekaker med nutella, vafler med is, sukkerspinn og alt mulig annet rart. Det blir noe nesten hver dag.

Jeg har derfor vært litt tidlig ute jeg da. Jeg har for eksempel sagt " i dag skal vi ikke ha noe søtsaker", og begrunnet dette med både tannhelse og barna har vært innforstått med dette. Likevel går de og spør sin far. Da blir det brusing med mammafjærene mine.

"Sa jeg ikke at vi ikke skal ha søtsaker i dag?!" sier jeg da!

Dette har det blitt diskusjoner ut av såååå mange ganger i løpet av ferien og jeg tviler ikke på at jeg har mistet både mammapoeng og "husmorspoeng". Men det får bare være.

Til slutt fikk jeg heldigvis gubben over på mitt lag, da han fikk merke på kroppen de ulike virkningene av sukker. Så nå står jeg ikke lenger helt alene i denne kampen.

Moralen er herved: beste ferie, bli enige om hvor grensen går!

#sukker #barn #småbarn #foreldre #familie #sommerferie #kosthold #helse #tannhygiene #grense #hverdag #mammalivet #livet

 • 11.08.2017 kl.20:11
 • Kosthold
 • 4 kommentarer
 • Dag på lavkarbo!

  • 20.06.2017 kl.08:29

  God morgen! I går var det en ny start for meg. Som før, er jeg nå tilbake på lavkarbo kostholdet. Dagen gikk helt fint og jeg hadde gode måltider som mettet godt!

  Frokosten bestod av to speilegg, stekt på begge sider - med ost!

  Lunsjen ble norske jordbær med fløte.

  Middagen ble kylling med ostegratinerte brokkoli og paprika med tine smøreost med kryddersmak. Kyllingen grillet vi selv i ovnene og det ble super bra!

  Middagen for øvrig, spiste jeg restene av til frokost!

  På toppen av det hele, ble jeg dratt med ut i går kveld, på en heftig runde rundt vannet her vi bor,pluss noen runder opp og ned slalombakken! Det var heftig og jeg kjente hjertepumpa skikkelig.

  Nå er jeg i gang med å bedre helse både psykisk og fysiske og jeg gleder meg til ny tur i kveld.

  Her er vi kommet frem til toppen av slalombakken, etter å ha gått runden rundt vannet.

  En slik utsikt takker jeg ikke nei til!

  Jeg må også bli mye flinkere til å drikke vann! Skulle nesten hatt et slikt armbånd som piper hver gang jeg bør ta meg et glass, jeg ønsker å få i meg i alle fall 2 liter vann per dag.

  Har noen tips om hvordan jeg bør huske å drikke så mye, rop ut!

  Da er det bare å starte på dagen! Dette er nest siste skoledag, og guttene gleder seg til i morgen! Da blir det grilling og kosestund på skolen. De skal også ha stafett og set syns de er så gøy. Nå begynner straks ferien for fullt. Jeg kan nesten ikke vente!

  Ha en nydelig solskinnsdag!

  #lavkarbo #kosthold #trening #helse #nedivekt #inspirasjon #sommer #sommer2017 #mammakroppen #sommerkroppen

 • 20.06.2017 kl.08:29
 • Kosthold
 • 8 kommentarer
 • Elsk, hat-forhold

  • 11.05.2017 kl.20:05

  Det er vanskelig å kontrollere lystene enkelte ganger, det kribler i hele meg. Det er helt vanvittig at det går an å elske og hate noe så mye! Jeg har nemlig et veldig elsk/ hat forhold med sjokolade.

  Hva er det med sjokolade som er så avhengighetsdannende ?!

  Til helgen pleier barna å få lov til å spise sjokolade Cheerios. I dag minnet de meg på å kjøpe en pakke. Og herregud, jeg fråder bare av tanken på denne... Dette er noe av det beste! Knasende, velsmakende sjokolade Cheerios med melk på. OMG!

  Jeg er ferdig på suppekuren på søndag, og mandag starter jeg på lavkarbo igjen. Litt sent å starte med sommerkroppen, men jeg trengte en rens og jeg vil litt ned i vekt.

  Jeg vet det blir veldig mye prat om denne suppekuren, det er kanskje litt irriterende ( beklager det ).

  Jeg får nyte denne bananen jeg da..

  Hva har du en svakhet for?

  #kosthold #frukt #mammalivet #hverdag #cheerios #sjokolade #livet #mat

 • 11.05.2017 kl.20:05
 • Kosthold
 • 17 kommentarer
 • Den store banan-dagen..

  • 11.05.2017 kl.08:42

  God morgen!

  Her er det fortsatt snøfall og sørpete, vått og grått. Helt umulig å tenke seg at for en uke siden, var det sommerstemning i hagen her ute.

  I dag skal jeg kose meg hjemme- fridag rett og slett. Det er sjelden jeg har anledning til det, så det må nytes. Men en kopp kaffe, suppa mi og bananer.

  Obs.... litt uheldig med kaffen..

  I følge suppekuren er det hele tre bananer jeg skal trykke i meg i dag, i tillegg til så mye suppe jeg bare vil ha.

  I morgen kan jeg endelig spise kjøtt- og det skal smake godt! Må også selvfølgelig drikke masse vann. Jeg kjenner at denne suppekuren så langt har gjort noe med kroppen. Jeg føler meg lettere, og jeg føler at systemet er blitt renset godt. Jeg veier meg ikke, da dette setter griller i hodet ( men det er en helt annen historie ).

  Men jeg vil anta at jeg har gått ned litt.

  På mandag starter jeg med lavkarbo igjen, da har jeg fått skylt gjennom kroppen, og forberedt med psykisk til lavkarbo. Jeg vet at det er det beste for meg og min kropp- så nå gleder jeg meg.

  Har dere noen planer for helgen ?

  Ønsker dere en fin dag!

  #helse #kosthold #suppekur #rensekur #hverdag #lavkarbo #mammalivet #mat

 • 11.05.2017 kl.08:42
 • Kosthold
 • 12 kommentarer
 • Dag 3 på suppekur...

  • 10.05.2017 kl.21:45

  Puh! Som jeg flyr frem og tilbake på toalettet! Jeg er sikker på at jeg kan drikke min egen urin nå ( så rent må det være ).

  Det er mye væske som skal ut da, tydeligvis.

  Nå er jeg på dag 3 på suppekuren, og jeg måtte ikke en ny kjele med suppe. Jeg har trykket / helt i meg 3 liter med suppe på 2 1/2 dag! Haha...

  I dag var det kun suppen og ubegrenset med frukt og grønt igjen, og masse vann, kaffe og te. Men i morgen derimot, skal jeg trykke ned 3 bananer!

  Jeg tenker det blir bra.

  Blir godt med en annen smak bare, enn grønnsakssuppe. Blir jo litt lei. Men jeg har forsøkt å gjøre litt deilig frukt da, så det har vært mye vannmelon, nektariner og appelsiner. Det hjelper med litt freshe smaker.

  #suppekur #detox #rensekur #kosthold #helse #mammalivet #hverdag #livet #frukt #vannmelon #favoritt

 • 10.05.2017 kl.21:45
 • Kosthold
 • 16 kommentarer
 • At en potet kan glede så mye....

  • 09.05.2017 kl.18:53

  I dag kunne jeg spise en bakt potet! Aldri har det smakt bedre. ( Og jeg aldri lagd bakt potet selv heller).

  Etter å ha spist kun suppe, frukt og grønnsaker i to hele dager, smakte det godt ned noe annet. I morgen er det kun ubegrenset med suppe, og frukt og grønnsaker. Og MASSE vann.

  Bakt potet med kryddersmør, nydelig!

  Den ble stekt på 200 grader i ca 1 time og 10 min.

  Lilleprins fikk også bakt potet, men han fikk i tillegg også stekt kyllingfilet med grønnsaker ved siden av, og han elsket den bakte poteten ( litt stolt da*)

  Lillegutt fikk en is til dessert i dag. Det er bare meg og han til middag da storebror er hos en venn og spiser middag der, og paps jobber litt lenger i dag.

  Tidligere i dag, da jeg var på vei for å hente lillegutt på SFO, ser jeg at syrinbuskene starter å blomstre. Det er en helt vanvittig duft, jeg vare elsker syriner.

  Det er flott å se når trærne begynner å blomstre.

  Men fortsatt ganske kaldt i dag synes jeg. Brrrrrrrr.......Venter fortsatt på mere sol. Ble bortskjemt forrige uke, da det var t- skjorte vær alle dagene.

  Det er meldt ganske overskyet resten av uken.

  #middag #kosthold #rensekur #helse #inspirasjon #mammalivet #familielivet #hverdag #tirsdag

 • 09.05.2017 kl.18:53
 • Kosthold
 • 21 kommentarer
 • Dag 2 på kur...

  • 09.05.2017 kl.09:45

  I går var den aller første dagen på suppekuren. Det gikk helt fint, men jeg var i litt dårligere humør enn jeg pleier. Jeg spiser sykt mye suppe, og masse vannmelon- og annen frukt, og jeg fikk i meg mye mer væske enn jeg er vant til. Med andre ord, jeg ble god og mett, men samtidig så var jeg på do ganske mye i går.

  I dag er jeg altså da på den andre dagen av suppekuren. Dagen i dag blir som i går, så mye suppe jeg kan klare og masse frukt og grønt. Og masse vann og kaffe/te eller usukret juice. Tenker nok jeg blir lei denne suppen mot slutten av uken.

  I dag kjenner jeg meg ikke noe nevneverdig sulten, jeg har det egentlig helt greit.

  I ettermiddag er det ingen planer, foruten middag og lekser. Det er godt. Vi fløy frem og tilbake på fotball og alt mulig i går, det var iskald vind til tross for at solen tittet frem til slutt. Ingen særlig varmere dag i dag, håper på deilige varmegradene vi hadde forrige uke. Det var godt det!

  Hvordan er været hos dere ?

 • 09.05.2017 kl.09:45
 • Kosthold
 • 11 kommentarer
 • Sen frokost...

  • 05.04.2016 kl.10:12

  God morgen alle kjære!

  I dag ble det travelt på morningen, men jeg rakk det utroligste, samt koke havregrøt til disse tre guttene før de skulle avgårde. Det er stor forskjell fra to til tre gutter i hus.. Men noen frokost til meg selv til jeg ikke før jeg var hjemme igjen 09.30! Jeg var sulten som en ulv..

  Jeg stekte meg tre egg, med ost og ved siden av hadde jeg selleristenger med peanøttsmør oppi og et par cherrytomater ved siden.

  Det var nydelig..

  I dag regner det så det blir nok en innedag i dag. Vi får finne på noe koselig her inne, litt tegning og pusling...

  I dag er det også en tredjeklassing som skal gå hjem fra skolen, ingen SFO i dag. Nå har vi redusert SFO til to dager pr uke. Vurder sterkt å droppe SFO fra høsten av. Da begynner han i fjerde klasse og det er på tide å øve på å være alene etter skolen, til vi er hjemme fra jobb i 1600- tiden. Er det innafor synes dere?

  Ha en strålende dag alle sammen!

  #hverdag #tirsdag #mamma #mammablogg #frokost #lavkarbo #helse #mat #kosthold

 • 05.04.2016 kl.10:12
 • Kosthold
 • 28 kommentarer
 • Blomster og bier og sinnsykt god lavkarbomiddag!

  • 03.04.2016 kl.19:57

  Denne helgen har vært litt hektisk. Men vi har storkost oss. Vi har som sagt hentet lille nevø, guttas fetter og han skal være her til torsdag og etter det skal vi dra hjem til der han er mest kjent, og så blir vi der til søsteren kommer hjem sent lørdag kveld.

  Min yngste sønn har vært i en barnebursdag i dag og eldste gutten har vært på fotball cup! Begge kom hjem strålende fornøyd og glade! Eldstemann og laget hans hadde vunnet 3/3 kamper så han var kry som en hane.

  Vi handlet litt i går, tittet etter litt vårklær og sko. Og jeg ville ha en bok fra tanum. Jeg leste om en bok som heter "Avslørt" av Reneé Knight og ønsket meg veldig denne boken.

  Der på en hylle så vi noen veldig søte blyanter! Blyanter med blomster og bier på. Det er vår overalt, jo! Hahaha..

  I dag lagde jeg meg en nydelig lavkarbo middag! Fylte paprika med salat og en liten rømmedæsj. Smakte helt himmelsk.

  Anbefaler dette på det sterkeste!

  Resten av familien gikk pasta bolognese.

  Oppskrift:

  Jeg tok en paprika og skar av toppen. Tok ut det som er inni og fylte den med karbonadedeig (ferdig stekt) og krydder, litt fetaost og vårløk.

  Helte oppi bittelitt fløte og revet ost på toppen.

  Stekes i 25 minutter på 200 grader.

  Nytes med salat og dressing eller lignende.

  Helt fantastisk god middag i dag og god og mett ble jeg også.

  Ønsker dere alle en super kveld! Og en fabelaktig start på ny uke i morgen!

  #lavkarbo #hverdag #kosthold #søndag #helg #familie #mammablogg #livet #helse #mat

 • 03.04.2016 kl.19:57
 • Kosthold
 • 22 kommentarer
 • Innvendig kamp! De ulovlige bollene..

  • 02.04.2016 kl.21:59

  Helgene er litt mer utfordrende enn ukedagene, og det er nettopp fordi rutinene sklir ut. Det blir senere frokoster, og man finner på hyggelige ting, besøk og gjester, eller kanskje man drar på kafé eller lignende. Da er det ofte litt vanskelig mtp fristelsene!

  MEN denne helgen har jeg hittil hatt god selvdisiplin! Jeg har tross alt bestemt meg og jeg skal ikke vike for noe!

  Gutta har kost seg med mitt sjokolade og smågodt og jeg kjenner det fråder rundt munnen min.. Men har ikke tatt en eneste bit!

  Nå står det boller i ovnen og steker som eldstemann ville ha med til laget sitt, da det er fotball cup i morgen!

  De bollene lukter sinnsykt og ser gode ut, men jeg skal ikke ha..

  Istedet lager jeg meg noe lavkarbo vennlig; "riskrem" med varme bær.

  Riskremen er kun 50/50 med fløte og cottage cheese.

  Pisker fløten til krem og blander med cottage cheesen.

  Nytes med friske bær eller (som i mitt tilfelle) frossen skogsbærblanding fra eldorado. Varmes i en kjele og helles i en skål. "Riskremen" på topp og siden det er lørdag har jeg litt finhakket mørk 70% sjokolade på toppen!

  Smaker helt topp!

  Da stagett jeg søthungeren for i kveld, og koser meg med bær og "riskrem".

  #lavkarbo #lørdag #dessert #kosthold #helse #ketose

 • 02.04.2016 kl.21:59
 • Kosthold
 • 30 kommentarer
 • Dagens lavkarbomiddag, hjemmelaget tomatsuppe!

  • 30.03.2016 kl.18:39

  Onsdag ettermiddag og vi har endelig fått i oss middag. Hjemreisen i dag var ikke noe å skryte av. NSB sitt fullpakkede tog i rushen, er ikke noe å skrive hjem om.Men omsider kom vi oss i butikken, gjorde en ukeshandel og kom oss hjem for å lage middag. Gudene skal vite hvor sulten jeg var.I dag lagde vi hjemmelaget tomatsuppe med revet mozzerella ost og kokte egg. Det var så vanvittig nydelig, smakfullt og mettende.Oppskrift tomatsuppe:2 sjalottløk, finhakket3-4 fedd hvitløk, finhakket1 glass tomatpuré2 bokser hermetiske tomater7 1/2 dl grønnsaks- eller kyllingkraftsalt og pepper1 fersk basilikum plante ( dette glemte jeg i dag) Mozzerella ost til å legge over før serveringSå mange egg du måtte ønske.Legg noen basilikum bladet over før servering. Kok opp ingridiensene og server når den er gjennomkokt.Solsikkene er plantet om i noen større potter og støttet opp slik at de ikke legger seg helt ned.Fortsatt veldig spent på å se hvordan de vokser til. Står ikke direkte i sollys hele dagen, slik at de kanskje vokser litt saktere.

  #lavkarbo #helse #kosthold #eatclean #tomatsuppe #mammablogg #hjemmelaget #hverdag
 • 30.03.2016 kl.18:39
 • Kosthold
 • 40 kommentarer
 • Mammakropp vs sommerkropp 2016, challenge?!

  • 07.03.2016 kl.12:48

  Over en lengre periode nå, har jeg vært slapp med lavkarboen min.

  Jeg har har gjort meg mine erfaringer på dette området og vil mere enn gjerne sette i gang igjen med lavkarbo.

  Jeg startet på lavkarbo i januar 2015 og var veldig flink og gikk ned mye, ble kvitt søtsuget, fikk penere hud, og til og med så ble jeg kvitt den plagsomme exemen på hendene mine som jeg har slitt med i flere år.

  Men så en dag brakk jeg ankelen og det ble vanskelig å stelle i stand med lavkarbo. Etter at jeg har blitt mer selvhjulpen- har jeg forsøkt men, jeg har vært dårlig til å planlegge måltidene mine.

  Men nå har jeg bestemt meg!

  Jeg er lei av å gå rundt med dårlig samvittighet for hva jeg spiser og hvordan jeg føler meg!

  Jeg blir oppblåst av brød, pasta og ris, særlig etter at jeg kuttet det helt ut.

  Jeg vil kjenne på den mestringsfølelsen når man etter et par uker på lavlarbo, starter å merke forskjellen.

  Det er ikke kun på grunn av kropp- jeg er ikke ute etter å se flott ut for noen, men jeg vil føle meg vel i mitt eget skinn.

  Lavkarbo kostholdet gav meg mer energi, følte meg mer våken og hadde det generellt bedre på lavkarbo.

  Nå starter jeg opp igjen!

  Jeg har satt igang med å planlegge måltider og handlelister. Det er jo ikke så mye hokus pokus egentlig- jeg lager samme middag til hele familien, bare at jeg dropper potetene, risen eller pastaen og tar mer grønt istedet! Gratinerte grønnsaker, masse salat med fetaost og deilig dressing, det er masse muligheter her. I tillegg skal jeg bli flinkere til å drikke mer vann.. Det er noe jeg trenger å øve meg på!

  Nå har jeg satt meg et mål og jeg ønsker å nå dette målet.

  Jeg vil gå ned en del i vekt for å nå trivselsvekten min. De første tre fire dagene er værst og så går det seg til raskt.

  Når det er sagt er jeg spent på om

  Det er noen av dere som har lyst til å være med på 30 days squat challende?

  Se bildet under for å se fremgangsmåte! Jeg starter i morgen. Man kan gjøre disse øvelsene hvor som helst- på jobb, mens man pusser tennene, mens vi lager mat... Ect .. Er du med ?

  Jeg starter i morgen!

  Håper jeg får noen med med så jeg har noen å støtte meg på.

  #lavkarbo #kosthold #sommer2016 #mat #inspo #squat #utfordring #challenge #hverdag #mammablogg

 • 07.03.2016 kl.12:48
 • Kosthold
 • 28 kommentarer
 • Lavkarbo frokost!

  • 01.03.2016 kl.07:44

  Fikk i meg en rask frokost! En eggeomelett med mozzerella ost og tomater! Nydelig!

  Nå må jeg bli litt flinkere til å stramme inn her! Har blitt litt nye kos i det siste!

  Lager omelett av to egg, litt h- melk og pisker det sammen med litt salt! Oppi stekepanna med det, og hiver over litt revet ost, litt tomater og oregano.

  Og med litt parmesan på toppen så blir det helt nydelig!

  Ha en god dag alle sammen!

  #lavkarbo #inspirasjon #kosthold #mammalivet #mammablogg #frokost #hverdag

 • 01.03.2016 kl.07:44
 • Kosthold
 • 37 kommentarer
 • Fredag, lavkarbo foccacia og frustrasjon!

  • 15.01.2016 kl.19:26

  Variabelt humør denne ettermiddagen kan du si! Det vil si jeg var først og fremst lykkelig over å tatt helg, humøret var på topp- jeg hadde laget mitt første lavkarbofoccacia brød og åtteåringen kommer hjem UTEN vinterbuksen sin!

  Lykke- stolthet - sinnutbrudd..

  Det gjorde meg rett og slett så utrolig frustrert at jeg følte at jeg spratt ut av mitt gode skinn!

  Grunnen til at dette gjorde meg så irritert er at det ikke er første gangen! Guttungen legger fra seg alt fra dyre hestravotter, vinterjakke, mister hetten på vinterjakken, mister luer, gensere... Osv osv.. Han er så distré! Han fortalte meg i går at vinterbuksa har vært forsvunnet i to dager på skolen og da har han altså gått ut i friminuttet i alle disse minusgradene!!

  Jeg slapp det jeg hadde i hendene og dro av gårde med gutta på slep, opp til skolen- for å lete! Finner den ingen steder! Leter utenfor klasserommet, i garderoben, på sfo, i alle de andre etagene, i trappeoppgangene, i gymsalen, i skolegården, i ballbingen.. Til og med på toalettene! Vinterbuksen?! BORTE!

  Jeg kjente at jeg ble irritert og så ingen annen løsning enn å dra ned på senteret å kjøpe en ny.

  Jeg var heldig å fant en på g-sport i hans størrelse, den siste de hadde! Og best av alt; på salg! 50% rabatt fikk jeg på den!

  Flere som har barn som roter bort alt på skolen?

  Humøret var fortsatt litt dritt da vi kom hjem igjen.. Men jeg "landet" etterhvert!

  Jeg var sulten som en ulv og vi lagde rett og slett bare en kyllingsalat til middag! Det var nydelig, og det passer perfekt med foccia brødet til!

  Oppskrift foccacia brød:

  3 egg

  80 g philadelphiaost

  1/2 fløte eller h - melk

  2 dl sesamfrø

  1 ss fiberhusk

  1 ts salt

  litt olivenolje

  timian

  rosmarin

  oliven (oppkuttet)

  soltørkede tomater (strimler)

  revet parmesan

  Bland alt , fiberhusk til slutt. Miks i kjøkkenmaskin. Hell over i smurt brødform og stek i 40 min på 175-180 grader midt i ovnen.

  Ta litt oliven og soltørkede tomater og dryss over også, før det stekes. Dryss over havsalt , rosmarin og timian. Stek ..

  Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, nyte hverandre og kose oss!

  Ønsker dere en deilig fredag kveld!!

  #fredag #familie #lavkarbo #inspirasjon #hverdag #helg #hverdagslykke #livet

 • 15.01.2016 kl.19:26
 • Kosthold
 • 11 kommentarer
 • Lavkarbo smoothie!

  • 05.01.2016 kl.20:15

  Jeg har laget min aller første lavkarbo smoothie! Og den er fresh altså!!

  Det er ok å få i seg litt bær og da kan fint døyve søthunger som eventuelt måtte dukke opp!

  Oppskrift på lavkarbosmoothie:

  1 neve frosne bær ( bringebær, blåbær og evt bjørnebær)

  1 never mandler

  Kokosmelk til du får lnsket konsistens

  Mix i blender og nyt!

  Man kan variere med fløte hvis det er ønskelig- sikkert like godt!

  Denne anbefaler jeg! Godt å ha som litt kvelds snack! Nyyyyyyydelig!

  #lavkarbo #lchf #smoothie #eatclean #healthy #mammalivet #kosthold #helse #mat

 • 05.01.2016 kl.20:15
 • Kosthold
 • 23 kommentarer
 • Lavkarbo pannekaker!!

  • 26.10.2015 kl.20:54

  I dag har det gått i et etter jobb! Hente gutta og rett hjem og skifte og så rett til fotballtrening. Hjem fra trening og da ble det en sen middag og lekser. Nå er begge mine gode prinser i seng og jeg skal kose meg med litt blogglesing og cottage cheese pannekaker!

  Oppskrift;

  2 hele egg

  3 eggehviter

  1/3 del boks cottage cheese

  Litt salt

  Kan ha litt kanel oppi. (Anbefales!)

  Stek og nyt med sukkerfritt syltetøy!

  Nyt kvelden!!

  #kveld #hverdag #mandag #mammablogg #kosthold #lavlarbo #lchf #inspirasjon

 • 26.10.2015 kl.20:54
 • Kosthold
 • 31 kommentarer
 • Lavkarbo frokost

  • 23.09.2015 kl.09:01

  God morgen alle skjønninger! Er ikke onsdag det vi kaller "lillelørdag"? Vi er midtveis i uken allerede! Snart helg!

  I dag starter jeg dagen med en skikkelig deilig frokost!

  To stekte egg, med litt salat og fetaost! Og selvfølgelig en kaffekopp!

  Det er en god start på dagen!

  I kveld er det foreldremøte på skolen. Det skal blandt annet snakkes nærmere om leirskole som er i 6. Klasse! Herregud tenk om tre år skal gutten min på leirskole!! Det er helt utenkelig! Han er så liten.. Hihi!

  Barna vokser til fort må jeg si, fint og trist på en gang!

  Hva skal du gjøre i dag?

  Ønsker deg en fantastisk dag!

  #lavkarbo #helse #frokost #hverdag #kosthold #mammablogg #mamma

 • 23.09.2015 kl.09:01
 • Kosthold
 • 30 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no