Supermamma!

 • 30.06.2016 kl.21:01

Var en tur på kiwi og handlet i dag og så en hel pall med noe nytt! Noe som stjal min oppmerksomhet! Snakk om salgstriks...

Lano har kommet med nye såpeflasker, som har søte navn på seg. Jeg valgte supermamma så klart! Man kunne også velge mellom gullet, superpappa, snuppa, prinsesse, kjekkas og sikkert noen fler- men husker ikke helt.

Det var jo selvfølgelig noe jeg måtte kjøpe, for det var jo så søtt. Haha.. Men det hadde vært enda søtere om jeg hadde "fått den".. Hahaha.

Har du sett de nye Lano flaskene ?

#Lano #såpe #familie #mammalivet #hverdag #favoritt #livet

 • 30.06.2016 kl.21:01
 • Familie
 • 16 kommentarer
 • Snaaaaaart helg❤

  • 30.06.2016 kl.16:14

  Jeg kan ikke forklare hvor mye jeg ser frem til helgen! Det blir deilig med fredag i morgen... Sove ut, kose oss sammen- finne på noe gøy! Kjenner gressenke- tilværelsen tar på nå..

  I dag skal storebror klippe håret sitt også, da har vi alle fått sommerklippen og er klare for avreise neste fredag.

  Så er det rett hjem og lage middag. Det var en liten forspørsel om vi kan lage pizza, og det har jeg sagt ja til..

  Jeg har også lovet eldstemann at han skal få være oppe å se første omgang mellom Polen og Portugal. Han blir nok en liten fotball mann denne gutten min, så det er vel et løfte som må holdes. Vi får lage noe kos og sitte å se første omgangen sammen- litt kvalitetstid bare jeg og han.

  Hva skal dere i ettermiddag?

  #fotball #france2016 #sommer # EM #familie #mammablogg #snarthelg

 • 30.06.2016 kl.16:14
 • Familie
 • 18 kommentarer
 • Morgenkvalme og forsovelse!

  • 30.06.2016 kl.08:17

  Forsov oss i dag! Jeg våknet først 05.00 og tenkte at det skulle være så deilig å få sove en hel time til! Nydelig! Men jeg fikk sove to timer til...

  Våknet klokken 07.00 og det er da vi egentlig må ut døren, for at mamma skal rekke alt! Det er tøft å være gressenke og heldigvis er det fredag i morgen.

  Da var det bare å løpe gjennom dusjen, og sminke seg i en fart.

  Nå er det jo slik at NSB opererer med buss for tog, så det gjør jo at jeg bare kommer enda senere på jobb. Bussen kjører når den er full og stopper laaaaangt unna sentralstasjonen- så det må en lang gåtur til for å komme meg til korresponderende t-bane. Helt herlig, rett og slett! I dag blir den dagen, hvor jeg bruker den fantastiske kupongen jeg fikk av NSB, og henter meg en gratis liten kaffe på Narvesen.

  Jeg sitter i skrivende stund på bussen, Melkeruten inn til Oslo. Og de siste dagene har jeg merket at jeg blir rett og slett kvalm! Januar en tendens til å bli bilsyk, men dette er nok fordi jeg ikke har rukket frokost, noen av morgenene denne uken- og da har jeg ikke mye å gå på. Glemte banan i vesken, som jeg tenkte at jeg skulle huske, det hadde lettet litt på situasjonen!

  Men jeg kommer meg avgårde, er på vei til jobb. Og dagen blir nok bra! Gode kollegaer sørger for det!

  I ettermiddag blir det muligens en ny gutteklipp- denne gangen på storebror!

  Ønsker dere alle en super dag!!

  #stress #torsdag #livet #hverdagen #snartferie #sommer #mammalivet #barn #familie

 • 30.06.2016 kl.08:17
 • Familie
 • 11 kommentarer
 • Hamstertragedie og frisørklipp

  • 29.06.2016 kl.22:52

  Jeg har lenge lovet guttungen ny hårsveis. Drømmen er jo å ha slik sveis som "Markus og Martinus" og det skjønner jeg jo - de er jo kule de gutta der. I dag hadde frisøren ledig tid så vi hoppet i det! Dyktig frisør gjorde ar lillebror ble skikkelig stolt over sveisen sin! Mer fornøyd gutt skal du lete lenge etter.

  Den lille hamsteren vår, altså Pip - er i dag sendt på "feriekoloni", eller det vil si ; jeg har en yngre søster som hadde veldig lyst å passe hamsteren når vi er bortreist. Vi har sendt med nok fôr, sagflis og snacks til at hun skal det veldig fint noen uker. Minsten begynte gråte da hun kjørte avgårde med Pip, så det var litt trist her i dag.

  Ellers i dag har det ikke skjedd noe nevneverdig spennende, annet enn at jeg snart er ferdig med sesong 4 av "Orange is The new black". Og lurte på om jeg etter hvert skulle prøve meg på en serie som heter "how to Get away with murder". Har dere sett den?

  Vel, nå er det lutt beautysleep, for nå er jeg halvveis inn i drømmeland!

  Sov godt og drøm søtt alle skjønne!

  #hverdag #mammablogg #familie #markusogmartinus # frisør #hår #barn #foreldre #livet

 • 29.06.2016 kl.22:52
 • Blogg
 • 18 kommentarer
 • Sukkerindustrien gnir seg i hendene...

  • 28.06.2016 kl.20:24

  Arg! Nå må foreldre følge opp! Barn blir feitere og feitere og nå m sukkerinntaket reduseres kraftig. Jeg mener bestemt at i de aller fleste tilfeller - er det foreldrene som har en veldig viktig innvirkning på barns vekt!

  Det er sjokoladepålegg og syltetøy på brødskivene, saft i drikkeflaskene på skolen og barnehagen, yoghurt flere ganger om dagen,masse lørdagsgodt i helgene ( og ikke bare lørdagen) is hver dag i sommeren, bakst og brus når vi skal ha med enkel mat på tur, kinobesøk med masse godteri, kosedager på skolen med snop... And so on...

  Nå må vi bli mer obs på hva vi putter i barna våre! Gi de vann å drikke! Først og fremst. Det må ikke være smak på alt! Det kan like så godt være et digg iskaldt glass med vann og en sitronskive!

  Spise fisk flere ganger i ukene, og masse frukt og grønt! Masse grønnsaker i matboksen i tillegg til brød med sunt pålegg!

  Det er viktig å tenke på hva slags vaner man tillegger barna sine. Viktig å lære de å velge sunne alternativer fremfor sukkerholdige og usunne varianter.

  Her har vi som foreldre et stort ansvar.

  Men hva med butikkene?!

  I matbutikken er det gjerne stor opp masse godteri rett ved tyggisene og halspastillene ved kassen! Så barna ( og voksne ) må stå å bli fristet, der de står i kø og skal betale for varene de skal hjem og lage middag med.

  Jeg synes samfunnet rundt også må bidra til at befolkningen kan velge sunnere. Ikke dytt sjokoladen rett oppi trynet på folk!

  Og Narvesen har ofte sjokolade på tilbud! To stk for 30 eller 35 kr er ikke en sjeldent syn.

  Det legges opptil at folk skal kjøpe usunn mat, snop og snacks! Hvorfor ikke heller fokusere på gode tilbud på mat som gagner oss og helsen vår?

  Frukt og grønnsaker!

  Men sukkerindustrien gnir seg i hendene...

  #kosthold #sunt #helse #eatclean #barn #familie #mammablogg

 • 28.06.2016 kl.20:24
 • Inspirasjon
 • 21 kommentarer
 • Den etterlengtede sommerferien - idyllisk?

  • 28.06.2016 kl.17:42

  Siden januar har sommerferien vært etterlengtet! Fra iskalde og mørke dager, til lange, varme og lyse sommerdager. Nyte ferien, hverandre.

  Vi ser frem til all den tiden vi får sammen- kvalitetstid, som vi så fint kaller det. Pleie forhold, engasjere seg mer sammen med barna, lade batteriene, slappe av, sove lenge, nyte og kose seg!

  Vi gleder oss og de siste dagene før man går ut i ferie- snegler seg avgårde.

  Så kommer man hjem etter siste arbeidsdag. Man er overlykkelig over at man har ukesvis med fri foran seg, og gleder seg til å bare slappe av, i sus og dus.

  Men hvor lenge varer denne lykken? Virkeligheten biter oss fort i ræva. Forventningene til idyll, og barn i godt humør og stormforelskelse i partner... Vi merker fort at det er ingenting som er annerledes, selv i ferien. Vi er fortsatt de samme menneskene, samme familien. Vi har fortsatt både gode og dårlige dager.

  Er det brutte forventninger som er grunnen til at sommerferien kan bli et spetakkel når det nærmer seg slutten?

  Jeg tenker at slik behøver det jo ikke å være.

  Det er et par ting jeg prøver å minne meg selv på. Vesentlige ting.

  1. Barnefamilie ?

  Er man en barnefamilie, må man bare rett og slett bare innstille seg på at ferien er på barnas premisser. Barnas ønsker og behov må bare settes foran egne, og man må prøve å sørge for at de har det gøy!

  2. Reise bort

  Uavhengig av om man skal reise utenlands eller ikke, så prøv å skap gode minner. Vær kreativ!

  3. Unn hverandre noe ekstra

  Gi hverandre litt tid, så man kan få litt alenetid.

  4. Les en bok

  Les en bok, en kapittel eller to hver dag, og les med barna! Det er alltid kos!

  5. Planlegg og ikke stress.

  Uansett hva man skal gjøre, planlegg godt og ikke stress. Gjør alt sakte- nyt!

  6. Man må unne seg litt ekstra

  Det går litt ekstra penger i ferien, men det trenger ikke være så mye. Men ikke glem å tillate dere å smake på gode matopplevelser, god mat og drikke. Is innimellom.

  7. Utflukter

  Skogsturer, båttur, strandturer- you name it!

  8. Ikke glem å gi hverandre masse oppmerksomhet og komplimenter!

  Si noe koselig til din kjære, et smil, et uventet kyss. Ta dere tid til å ha kjærstekveld. Sett av tid til romantiske kvelder, god vin, massasje, se en film sammen, lange gode samtaler osv... Det er viktig!

  9. Del på ansvaret!

  Uansett hva det er, om det er vasking, rydding eller forberedelser til reiser- hjelp hverandre å huske på ulike ting. Sammen står vi sterkere.

  10. Kos dere i ferien!

  Alt i alt, sørg for å ha en herlig ferie. Vær romslig og generøs når det kommer til hverandres behov. 3-4 uker går fort. Hverdagen kommer tidsnok!

  Har du noen gode råd for å holde husfred i sommerferien?

  #sommerferie #familie #forhold #hverdag #barn #foreldre #mammalivet #mammablogg

 • 28.06.2016 kl.17:42
 • Familie
 • 15 kommentarer
 • CT resultater, middagsrester og kos!

  • 28.06.2016 kl.17:04

  Endelig hjemme etter en lang dag! Jobb, sykehuset, hente barn, handle og så hjem!

  Sjekken på sykehuset viste at det er noe nerver som ikke er helt på plass, men ikke ille nok til å operere. Legen kunne se at mine symptomer samsvarte med det han kunne se på bildene, og at han vil sette i gang med fysioterapi umiddelbart. Litt opptrening på balanse og stabilitet rundt ankelleddet vil muligens kunne hjelpe på litt når det gjelder disse "ilingene" i benet, men det er ikke noen garanti. Endelig en lege som da rett ut det han trodde - og det er at ankelen vil aldri ble helt god igjen. Ærlig i alle fall.

  Det er bedre å høre harde fakta enn å tro at alt blir bra og så blir man skuffa når det ikke blir slik.

  Jeg skal i alle fall til fysio allerede i morgen klokken tre, så det er fint at vi kunne starte før ferien. Ny kontroll på sykehuset om 3-4 måneder.

  For bruke tiden til hjelp og gode fysioøvelser.

  I dag skal vi bare kose oss her hjemme, vi begynner så smått å rydde litt her hjemme, vaske gjennom skittentøyskurven, og begynne så smått pakking til ferie neste fredag. Det er greit å være forberedt. Jeg bruker flere dager på pakking, for hele tiden kommer jeg på noe nytt som er lurt å ta med seg.

  I dag varmer vi opp middagsrester fra i går! LOVE IT! Ingenting er som å kunne sette en ildfast form med middagsrester inn i ovnen, og varme det opp- spis! Herlig! Da kan vi bruke ettermiddagen som vi vil!

  Nyt en strålende ettermiddag!

  Har dere hatt en fin dag så langt?

  #middag #lavkarbo #lasagne #familie #sommer #mammablogg

 • 28.06.2016 kl.17:04
 • Inspirasjon
 • 13 kommentarer
 • Du dumme kvinnemenneske !

  • 28.06.2016 kl.07:48

  Her sitter jeg på bussen, kjørt innenfor bykjernen i Oslo og er trøtt som en dupp, skal snart gå av bussen.. Så ser jeg noe som forundrer meg.. Der ute, kvinne på sykkel. Voksen kvinne på sykkel- med hjelmen hengende på styret. Jeg får lyst å riste på hodet.

  Her stresser jeg for å rekke en jobb, være der i to timer, for så å stresse vider for å rekke konsultasjon med leger på Ahus. Skadet fot etter en påkjørsel i fjor høst, syklet uten hjelm.. Det var riktig nok ikke hodet som ble skadet den gangen, men jeg var bare heldig.

  Når du har hjelm, sett den på hodet ditt dumme kvinnfolk! Du har noen som er glad i deg, som kanskje venter på deg der hjemme?

  #tryggtrafikk #brukhodet #bruk hjelm #sykkel

  #livet

 • 28.06.2016 kl.07:48
 • Inspirasjon
 • 11 kommentarer
 • Hvorfor lærer jeg aldri?

  • 28.06.2016 kl.07:12

  Det er noe jeg lurer på ofte, spør meg selv - ja, hverdag kanskje? Hvorfor lærer jeg ikke?!

  Jeg sier alltid: "wæææ, jeg må legge meg tidligere"!, men det skjer aldri!

  Først en episode med Orange is the new black, så en til og en til... Jeg har så behov for å være litt alene og bare være meg. Alenetid, egentid. Bare gjøre det JEG har lyst til. Synd ikke døgnet var litt lenger. Eller natten skulle vært lenger. Det er vanskelig å velge mellom søvn og egentid, tydeligvis- men jeg blir ikke god å ha med å gjøre, hvis jeg ikke får litt tid for meg selv.

  Det er så mye jeg har lyst til også, som for eksempel lese mer bøker, finne elg en hobby, eller noe annet- men man må faktisk prioritere.. Og da er det ikke mye som frister mer enn sofa kroken og Netflix- og mange episoder med OITNB.

  Men nå er vi så nærmer ferien, så jeg tenker at jeg skal alltids klare litt til, og litt til.. Haha!

  I dag rakk jeg heldigvis en express buss inn til Oslo. I går kom jeg 35 min for sent til jobb. Pga NSB. Lurer på hvordan de ville reagert hvis vi startet å fakturere de for tapt arbeidstid eller noe.. Men jeg rakk bussen og klarte å komme meg avgårde tidlig.

  Da er det bare å ønske dere en super duper dag!

  Skulle du ønske døgnet var lenger? Er du avhengig av litt alenetid hver dag?

  #mamma #familie #livet #hverdag #nsb #togtrafikk #sommer #ferie

 • 28.06.2016 kl.07:12
 • Inspirasjon
 • 14 kommentarer
 • Sinnsyk orgasme og ferienedtelling

  • 27.06.2016 kl.19:48

  Alltid veldig deilig å få mandagen overstått! Middagen inntatt, unger dusjet, stelt og mor med bena på sofaen. Nå har jeg kommet meg gjennom sesong 3 med Orange is The new black og startet i går kveld med sesong 4.

  Da fikk jeg meg en rett i fleisen kan du si, en sinnsyk "orgasme scene" i første episode og jeg ble flau og rødmet der jeg satt alene i sofaen!

  Hahaha...

  Det er en utrolig artig og spennende serie og jeg har blitt helt hekta, men så satt ut, er det lenge siden jeg har blitt.

  I morgen er jeg også klar for en rask tur innom jobben, før jeg kjører videre til Ahus, for å få resultatene fra CT bildet. Gjett om jeg er spent. Jeg vet ikke hva jeg har i vente, men jeg håper det er en forklaring på hvorfor foten er som den er.. Vi får vel se..

  Nå er jeg også rimelig klar for sommerferie, kroppen er sliten og jeg trenger å lade opp med en skikkelig ferie nå. Masse familietid og skape nye, gode minner!

  Passene til meg og lillebror kom deisende ned i postkassen her i dag også, så det var bra! Vi var veldig sent ute både med ferie og det å finne ut at passene være hadde gått ut på dato.. Skal si jeg fikk fart på meg. Men nå er alt i boks, så nå er det nedtelling til feriestart!

 • 27.06.2016 kl.19:48
 • Inspirasjon
 • 16 kommentarer
 • Mandag, men snart ferie❤

  • 27.06.2016 kl.07:34

  God morgen! Sitter her på en buss som ikke kjører, det er altså "buss for tog" som er i gang, da NSB liksom skal "forbedre" et eller annet- som de gjør hver bidige sommer. Litt negativ i tonefallet mitt nå, men NSB er vel blitt den nye definisjonen på sarkasme ( i mitt hode ) men det skal ikke komme i veien for at dagen blir bra!

  Solen skinner og fuglene kvitrer og det er nest siste uken med jobb før ut går ut i ferie. Lille kid er levert i barnehagen og store kid skal på fotballskole hele uken, og gjett om han gleder seg!

  I morgen skal jeg på Ahus - igjen! Skal inn å diskutere CT resultatene. Tok CT bilder av foten for litt over en uke siden, så nå får vi se om det er en forklaring på alle "plagene". Og om det kan gjøres noe med. Jeg er rimelig lei nå.

  Har du startet ferien enda?

  #mandag #mamma #familie #mammablogg #hverdag #nsb #bussfortog

 • 27.06.2016 kl.07:34
 • Inspirasjon
 • 24 kommentarer
 • Den ubehagelige telefonsamtalen

  • 26.06.2016 kl.20:02

  Når telefonen ringer, og det står "barnehagen" på skjermen- da vet du med sikkerhet at det har skjedd et eller annet.

  Denne gangen hadde det også skjedd noe.

  Min 6 åring og de andre førskoleguttene hadde lekt røvere og min gutt hadde sine hender festet på ryggen med håndjern i denne forbindelsen.

  Han var tydeligvis en røver, for han løp fra de som skulle "fange"han.. Skolissene var uheldigvis løse, han snublet ... ja. Du kan se det for deg- å løpe, snuble i skolissene, men fastlåste hender på rygg.

  Det ble en tidlig fredag på meg den dagen, og fikk hentet den uheldige gutten tidlig.

  Det som var fint, var at jeg trodde han hadde snublet og slått seg i bakken, men han hadde løpt på en vegg! Så det var uke sååå ikke. Joda, nesen er godt forslått og skrubbet opp, og et godt skrubbsår på kneet også, men ingen tenner eller munn skadet.

  Han var mitt sår den dagen, var nok ømt og vondt.

  Har dere noen "snodige ulykkes- historier fra egne barn eller noen du kjenner ?

 • 26.06.2016 kl.20:02
 • Familie
 • 18 kommentarer
 • Digg suppemiddag!

  • 26.06.2016 kl.17:12

  // sponset innlegg

  For tiden prøver jeg å holde meg i skinnet! Det er mye å gjøre nå før sommerferien starter. For å fikse to uker til med jobb, barnehage og fotballskole ect ect ... passer jeg på at jeg spiser sunt!

  Masse grønnsaker, proteiner og mineraler. Denne suppen er genial, når når ikke orker å lage noe avanserte greier. Varme i kjele noen få minutter, og nyte! Den er uten tilsetningsstoffer, og er glutenvennlig og lavkarbovennlig! Passer perfekt for folk i farta... Eller folk som rett og slett bare vil ha noen sunt og smaksrikt!

  Det er ikke lett å velge en favoritt blandt disse suppene, men i dag forsøkte jeg en med blomkål, nepe og persillerot. Den var nydelig, akkurat som alle de andre suppene.

  #meresuppe #peersway #kosthold #healty #eatclean #helse #favoritt #hverdag #suppe #folkifarta

 • 26.06.2016 kl.17:12
 • Mat
 • 11 kommentarer
 • Statusferie?!

  • 26.06.2016 kl.12:14

  Det er trist at mange barnefamilier føler seg presset til dette med at man MÅ reise bort i sommerferien. Dyre ferier er det ikke alle familier som har muligheten til. Men man hører stadig at både voksne og barn spør hverandre ; " hvor skal dere reise i sommer da "? Som om det er en selvfølge.

  Og det er ikke til å legge under en stol at når skolen har startet igjen, så ønsker jo alle barna å ha noe å fortelle fra sin nesten åtte uker lange sommerferie.

  Man har vel ikke "bare" vært hjemme i ferien?!

  Først og fremst koster det å reise, og mange har både to og tre barn, kanskje til og med fire. Da koster det å reise for å si det sånn!

  Men det finnes jo så mange fine alternativer ved det å bli hjemme i ferien også. Norge er et flott lang og norsk sommer er jo faktisk noe av det beste. Det er nok av ting å finne på, hvis man bare er litt kreativ.

  Ting man kan gjøre i ferien:

  1. Skogsturer. Med blåbærplukking. Obs! Jeg har allerede sett noen modne blåbær. I gjør plukket vi vi så vi hadde blåbær i frys frem til jul.

  2. Turer til parken. Pakk en piknikkurv og et teppe og dra til en park i nærområdet. Ta med noen sommerleker også, ballspill eller kortstokk. Bruk hele dagen.

  3. STRANDA! Dersom det er sol og varmt er jo stranda helt herlig!

  4. Jordbærplukking. Noen steder har fine jordbæråkre hvor man kan plukke meg seg kassevis med jordbær til en rimelig penge. Det er en av mange gode barndomsminner jeg har fra min tid som liten jente.

  5. Bor man i Oslo omegn så er det jo mulighet for å ta båtene til en av øyene i Oslofjorden. Det koster ikke mer enn en trikkebillett (sist jeg sjekket) så det er en opplevelse for både voksne og barn.

  6. Krabbefiske. Det er noe gutta mine elsker! Det er så gøy å vare feste en klesklype på en lang tråd og sette litt blåskjell på klesklypen og bare vente.. Krabbene kommer i fleng. Samle de i en bøtte og beundre de herlige skapningene, og slipp de selvfølgelig fri igjen.

  7. Turist i egen by. Bruk en dag til å være turist i egen by. Det er sikkert mange steder man ikke har oppsøkt enda..

  8. Bondegård. Alle har vel en bondegård som ikke ligger så altfor langt unna. Det er jo så stas med bondegårder.

  9. Sykkelturer! Pakk en sekk med mat og drikke og sykle en god tur, gjerne litt langt slik at hele dagen går med på å sykle. Ta det som trening og gode opplevelser.

  10. Samle blomster og press de i bøker. Hilser dette var noe jeg gjorde med min bestemor en gang i tiden, da jeg var liten- syntes dette var helt fantastisk!

  Husk solkrem!

  Har du noen ideer om hva man kan gjøre i ferien, når man er hjemme?

  #ferie #sommer #familie #mammalivet #mammablogg #foreldre #barn #hverdagslykke

 • 26.06.2016 kl.12:14
 • Familie
 • 17 kommentarer
 • En varm sommerdag...

  • 25.06.2016 kl.22:18

  I dag tidlig sov vi lenge og hadde en rolig og behagelig frokost! Nydelig å kunne sove ut litt og lade opp batteriene. Lillebror hadde driblekurs kl 12.00 i dag så vi var oppe på idrettsbanene og hadde en time med fotball i den deilige solen!

  Dagen fortsatte på den nyåpnede Norges største trampolinepark som åpnet nå i Juni på Rosenholm. Helt fantastisk! Eldste mann var i et barneselskap der og jeg og lillebror var der en time før barneselskapet avsluttet, slik at vi fikk testet ut! Det var helt rått og lillebror storkoste seg!

  Nå er vi er på vei hjem fra et familieselskap. Vi har feiret en "trippelbursdag" da tre i familien har bursdag på sommeren og vi tenkte vi skulle feire alle i en omgang, pga sommerferie.

  Vi har grillet og kost oss, til og med unnet meg et bløtkakestykke til dessert, med NORSKE jordbær.

  Et lite glass hvit vin i sommersolen...

  Nå er det kveld og jeg skal kose meg med en episode med Orange is the new black, før jeg rar kvelden jeg også!

  Har dere hatt en fin dag?!

  #familie #bursdag #sommer #mammalivet #mamma #helse #sommerkveld

 • 25.06.2016 kl.22:18
 • Inspirasjon
 • 11 kommentarer
 • Uken endte bra... Til slutt!

  • 24.06.2016 kl.21:50

  For en uke. Jeg har vært helt utrolig sliten, gressenke, mangel på søvn ect... Men i dag var jeg kvikkere etter å ha lagt meg tidlig i går kveld! DET hadde mye å si for meg!

  I dag fikk jeg også en telefon fra barnehagen om at noe hadde skjedd. Hva det var, kan jeg fortelle om i morgen.. Det gikk helt fint egentlig..

  Det som var tøft i dag var at den pedagogiske lederen på min sønns avdeling, går ut i ferie i dag- så hun er ikke mer sammen med min lille- for når hun kommer tilbake har lillemann sluttet i barnehagen.

  Vi hadde med en gave og et koselig kort og alt og det var tårer, latter og klemmer! Skikkelig trist var det. For hun har virkelig vært en god leder på avdelingen og begge guttene mine har hatt hun og de forgudet henne!

  For å lysne litt på stemningen, bestemte vi oss brått for å ta en tur på kino!

  Vi dro for å se Kjæledyrenes hemmelige liv!

  Og den kan jeg anbefale dere med små barn, den var helt herlig og jeg lo- MANGE fanger!!

  Se traileren her !

  Etter kinoen tok vi en rask tur innom senteret! Vi måtte handle gaver til i morgen og i tillegg kom vi over noen Asics sko til gutta, til 200kr!! Et røverkjøp rett og slett!

  Og den middag ble det på oss i dag! Hamburgere, gutta med og jeg uten hamburgerbrød!

  NAM!

  #familie #livet #fredag #helg #mammalivet #kino #lavkarbo #kosthold #mammablogg

 • 24.06.2016 kl.21:50
 • Familie
 • 12 kommentarer
 • TGIF

  • 24.06.2016 kl.07:33

  God morgen! Det er skikkelig gråværsdag i dag, men jeg er like glad. Det er fredag og jeg er sååååå klar for helg!

  I dag er det nøyaktig to uker til vi reiser på ferie, og vi gleder oss. Tiden går fort nå.

  Minstemann er i barnehagen og jeg er på vei til jobb! I dag har jeg med tidenes lunsj! Mere suppe er med i vesken og den er det bare å varme, så har jeg sunneste og beste lunsjen! Gleder meg allerede..

  Denne suppen inntas rundt 11.30 og holder fint for meg frem til klokken 16.00-16.30.

  I ettermiddag skal vi lage oss en kosekveld! Jeg og guttene mine, kanskje se en film og bare myte det at i morgen kan vi sove leeeeeeenge!

  På lørdag skal storebror i et barneselskap og så skal vi i et familieselskap senere på dagen. Det gleder vi oss til.

  Søndag blir det nok en avslappende dag, men en lang sykkeltur og lunsj uten, hvis været tillater det!

  Har dere planer for helgen?

  Har dere startet på sommerferien enda?

  #fredag #helse #familietid #mammalivet #meresuppe #kosthold #favoritt#suppe #mat #inspirasjon

 • 24.06.2016 kl.07:33
 • Inspirasjon
 • 7 kommentarer
 • Elsker, elsker ikke.. Elsker, elsker ikke.. ELSKER!!!

  • 23.06.2016 kl.21:51

  // sponset innlegg

  Jeg er sååå glad for at det finnes lettvinte løsninger for slike stressa mammaer som meg! Jeg er samtidig veldig glad for at det finnes noe SUNT på markedet, som metter og er lavkarbo vennlig.

  Mere suppe er gode, sunne og smakfulle supper og finnes i flere forskjellige varianter. Og de er det bare å varme opp i en kjele/ microbølgovn og servere!

  Jeg liker å supplere med både mozzerella ost og koriander i suppene og gjerne en persillekvast, eller litt ekstra olivenolje for å fylle på med sunt fett ( lavkarbo ).

  Suppene er i tillegg rimelige og enkle å ha med som lunsj på jobben, i parken, på tur eller bare nyte hjemme. Barna ELSKER suppene og spiser mer enn gjerne en hel bøtte alene.

  Jeg holder meg mett i mange timer og det er en smaksopplevelse. Det å sette seg ned, lykke øynene og bare nyte.

  Suppene er i tillegg glutenfrie og uten tilsetningsstoffer! Det er pluss i boken for min del!

  Og disse digge suppene får man tak i blandt annet på Rema 1000, meny, deli di Luca og ultra.

  #meresuppe #peersway1 #kosthold #helse #lavkarbo #familie #lchf #lunsj #mammalivet

 • 23.06.2016 kl.21:51
 • Mat
 • 5 kommentarer
 • Det blir noen tårer..

  • 23.06.2016 kl.20:57

  Tirsdag kveld og endelig snart helg. Gleder meg til fredag i morgen og det skal bli veeeeldig godt!

  I morgen blir det også litt trist, og det er fordi pedagogisk leder på avdelingen til lillebror, reiser på ferie i morgen, så da er det siste dagen sammen før minsten slutter i barnehagen.

  I anledning dette, har vi kjøpt en avskjedsgave med et koselig kort! Jeg kjenner at tårene triller litt når jeg tenker på at det bare er noen dager til i barnehagen! Nå er vi ferdig med barnehagebarn!

  Vi har tross alt hatt barn i denne barnehagen i totalt 8 år, og det er lenge. Man blir godt kjent med de som jobber og det blir trist når de ikke lenger skal være en del av hverdagen vår..

  Det blir noen tårer i morgen, men vi er på vei inn i et nytt kapittel og det blir jo veldig spennende!

 • 23.06.2016 kl.20:57
 • Inspirasjon
 • 4 kommentarer
 • Som å sove med en gressklipper på soverommet

  • 22.06.2016 kl.23:58

  De siste ukene hanket sovet så utrolig godt, skikkelig dyp søvn og selv om det selvfølgelig er hardt å stå opp, føler jeg meg i det minste uthvilt. Jeg har nemlig lagt meg til en uvane / eller kall det hva du vil- en nødvendighet kanskje..

  Etter ar sommeren har kommet for å bli har det blitt mye varmere på soverommet enn det jeg føler er greit. Jeg liker å ha det svalt når jeg sover, for da sover jeg så mye bedre. Ingenting er så ekkelt som å prøve å sove når det er for varmt, føle at dynen må snus mange ganger før man rekker å sovne, og liten også for den saks skyld.

  Så derfor har vi hentet ut den gode gamle gulv viften ut fra boden. Det er fast inventar på soverommet km sommeren.

  Nå for tiden kommer ungene krypende opp i sengen, siden jeg er gressenke, er det ekstra stor plass i dobbeltsengen og da er det koselig med selskap.

  Men barna liker ikke at viften står på.. De synes den bråker veldig.

  Men jeg derimot har tilvent meg denne summende, konstante lyden. Og det er noe riktig avslappende og søvndyssende over den lyden, og følelsen av viften som sirkulerer luften i rommet og gjør det deilig og svalt. Så fort de har sovnet igjen ( og det tar ikke lang tid) skruer jeg viften på igjen, for jeg sover myyyye bedre med den på.

  Selv om set høres ut som en mini gressklipper på soverommet.

  God natt!

 • 22.06.2016 kl.23:58
 • Inspirasjon
 • 11 kommentarer
 • Sta som faen!

  • 21.06.2016 kl.19:03

  Herregud hvis jeg kunne telt på hendene alle de gangene min tålmodighet ble testet...

  I dag var vi en kjapp tur innom senteret fordi jeg måtte bytte noen briller.

  På vei rundt i senteret for kidden øye på iskrembutikken og spør håpefullt om han kan få slush eller is.

  Jeg sier nei, da vi skal tett hjem å lage middag- og det har vært lutt mye godis i det siste pga diverse bursdagsfeiringer.

  Han maste og maste - og jeg holdt meg i ro og svarte nei, igjen og igjen.

  Og da ble han super furten. Hengeleppa kom frem og han sa : "dumme nei- mamma"! Høyt og tydelig så alle kunne høre det.

  "Jaja", tenkte jeg for meg selv. Jeg gikk sakte mot utgangen, da jeg hadde fått byttet brillene og hadde ingen flere ærender. Jeg tenkte at han lommer nok etter til slutt. Han visste hvor jeg var til enhver tid, og jeg går jo ikke fra han.

  Jeg fant en benk ved utgangen og satt og ventet tålmodig.. Jeg bestemte meg for at han ikke skylle vinne denne kampen..

  Jeg ventet og ventet... Og det gikk 15 minutter! Det er uvanlig lenge til å være han. Jeg følte at jeg måtte titte etter han. Og der satt han på den samme stolen, men satt utrolig stille.

  "Hva driver han med"?!

  Jeg listet meg nærmere han og da jeg kom helt nærme, oppdager jeg at han sovnet på stolen!! Han datt der og sov!

  Jeg måtte smile. Han har tross alt hatt en lang dag.

  Jeg vekket han forsiktig og så gikk vi hjem og lagde middag.

  Han hadde forresten glemt hele greia....

  #familie #utfordring #oppdragelse #barn #foreldre #mammablogg #mammalivet

 • 21.06.2016 kl.19:03
 • Familie
 • 12 kommentarer
 • Overlevde mandagen!

  • 20.06.2016 kl.19:11

  Mandagen er nærmest overstått. Våknet i dag i det alarmen ringte. Vi hadde nemlig en avtale hos politiet. Jeg og minstemann trengte nye pass, så nå er det i boks! Litt i seneste laget kan man jo gjerne si- men vel innenfor før vi skal ut og reise.

  Så vi starter kaster oss avgårde og starter turen med forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Det er selvfølgelig ikke overraskende, takker for at vi var lurer og helgarderte oss med et tidligere tog.

  Gikk rimelig fort når vi først kom frem. Inn i bua, knipser bilder, fingeravtrykk og signerer og betaler. 2 stk pass på vei til produksjon.

  Så var det hjemveien da, nok en runde med forsinkelser, innstillinger og masse grisesure folk som ikke kommer frem til jobbene sine i tide.

  Løpet opp til barnehagen, leverer lillebror. Kysser han på kinnet og løpet ned på stasjonen .... igjen!

  Og tro det eller ei... En ny runde med forsinkelser og innstillinger.. Det er nesten ikke til å tro!

  Kom meg tilslutt på jobb- og det tok sin tid må vite.

  Vel hjemme, og har kost oss med fiskebollemiddag med masse grønnsaker. Fotballkamp på storebror, men ingen lekser testen av skoleåret. Siste skoledag er på onsdag, så nå er det bare kosetid igjen på skolen.

  Etter en slik stressende, regnværsdag skal ben plasseres pent på bordet når barn sover og mor skal se på Netflix! Oransje er det nye svarte!! Gleder meg!

  Har dere hatt en fin dag??

  #mandag #mammalivet #stress #hverdag #livet #familie #sommer #snartferie

 • 20.06.2016 kl.19:11
 • Inspirasjon
 • 9 kommentarer
 • Ikke vær så jævlig lat!

  • 18.06.2016 kl.20:05

  Jeg kan nok komme med en del gode argumenter på hvorfor mat og kaker er best når det lages fra bånn!

  Det er klart at småbarnsfamilier må ty til lettvinte og raske løsninger innimellom- dette håper jeg er ene og alene på grunn av "tidsklemma" som vi kan beskytte oss bak.

  Jeg er 10% kurert for det jeg vil kalle angst for halvfabrikater, og posemat! Det er jo ikke sunt! Tenk alt det drittet det inneholder.

  For to år siden, var det helt utenkelig at jeg noen gang kunne spise noe som ikke var laget HELT selv. Jeg kunne ikke engang spise fiskeboller. Det har barna mine smakt for første gang her hjemme i en alder av 6 og 9 år. Jeg kunne ikke kjøpe fiskegrateng, kjøttboller, fiskekaker, sauser, supper, kakemixer... Ect ect ... Alt måtte lages fra bånn!

  Jeg mener fortsatt veldig bestemt at så lenge vi har god tid, er det ingen grunn til å kjøpe ferdig eller halvferdig mat/ kaker. Jeg får mye hjelp på kjøkkenet, barna elsker å knekke eggene, og de ELSKER å bake eller lage kaker med meg. Dette er noe jeg er meget stolt over, at jeg faktisk har to gutter- som liker å lage mat med mamma'n sin på kjøkkenet. Til får til og med være med på vaskingen etterpå! Haha..

  Det er viktig for meg å bygge opp gode mat tradisjoner, barna trenger også å lære dette- da de forhåpentligvis skal lage kaker og mat til egne barn en vakker dag- og ikke minst en partner! De må lære å sette sammen smaker, lære prosessene på h a som skjer ift gjær og temperaturer, natron eller bakepulver.. Lillebror i huset vil faktisk bli kokk når han blir stor!

  De gode argumentene

  Det tar ikke lenger tid, du kr det meste i skapet fra før

  Det er sunnere! (Viktig viktig)

  Du kan lære barna dine ( to fluer i en smekk)

  Smaker ti ganger bedre

  Du blir bedre for hver gang!

  Du blir mer kreativ i matveien

  Du putter ikke masse dritt i kroppen! (Konserveringsmidler osv)

  Det dufter godt!

  Det er billigere

  Gode mat tradisjoner!

  Men dersom det er helt krise, vi skal på fotball kamp eller cup, det er barnebursdag nr 2 denne uken eller jeg har lovet og levere noen kaker til loddsalget neste lørdag- da lager jeg Toro kaker på pose og blandet sammen litt smeltet smør og vann! Takker høyere makter for at jeg slipper å spise den selv...

  Lær barna god matkultur og tradisjoner. Gi de kunnskaper så de kan noe når de er voksne. Lær barna gleden i å spise skikkelig mat / desserter eller kaker og gjærbakst!

  Så kan vi jukse når vi virkelig må!

  #pascal #mat #kosthold #livet #hverdagen #toro # helse #hjemmelaget #mammablogg #mammalivet

 • 18.06.2016 kl.20:05
 • Familie
 • 9 kommentarer
 • Helg, markjordbær og friiii

  • 17.06.2016 kl.19:47

  Nå sitter vi alle endelig på sofaen! Slitne alle sammen etter en lang uke. Denne helgen skal vi slappe av og kose oss. Søndag har vi familieselskap her, til nok en feiring med besteforeldre, tanke og onkel og lille fetteren. 9 åringen gleder seg veldig!

  På vei hjem fant vi markjordbær!! Det er så nydelig og godt og vi plukket alle vi kunne se! 9 åringen min i exstase så klart. Lillebror var med en venn hjem i dag. Så vi hadde litt alenetid- og det var koselig!

  Nå er det en rolig kveld på menyen, med bare sofa og tv titting!

  Har dere noen planer for helgen?

  #familie #sommer #mammablogg #mammalivet #markjordbær #norsksommer #

 • 17.06.2016 kl.19:47
 • Familie
 • 12 kommentarer
 • Alt man ikke vet

  • 17.06.2016 kl.07:06

  Jeg har alltid vært klar over at dyrerikets brutalitet er et faktum, men i går kveld ringte jeg en døgnåpen telefon fra nettsiden fuglevakta.no.

  Der snakket jeg med en som hadde god peiling på fugler.

  Jeg fortalte at vi fant en måkeunge og tok den med oss hjem, i god tro om at vi reddet den fra alle måkene som sirklet rundt den. Det virket voldsomt så jeg måtte bare "redde" den. Han mente at vi mennesker ofte tar feil når det kommer til vurderingen om det faktisk var en trussel for denne lille måkeungen eller om de voksne måkene faktisk forsøkte å beskytte denne lille fra menneskene rundt.

  Uansett, denne lille måtte ha falt ut fra sitt rede og da ville nok ikke de voksne måkene klare å få han tilbake i redet uansett, så resultatet blir jo at utsiktene til vår lille venn er allerede relativt dårlige.

  Han fortalte også at generelt sett, fra naturens side overlever i gjennomsnitt 1% av alle fugler som klekkes, og at de resterende 99% ikke overlever. Grunnet matmangel, fall ut fra redet, blir utstøtt eller spist, fryser i hjel osv osv.. Hadde alle klekte fugleunger overlevd, hadde det vært en realt kaos i følge denne personen fra fuglevakta. Foreldrene til svake fugleunger, tar også livet av de dersom de skjønner at de aldri vil klare seg selv.

  Disse tingene visste jeg ikke fra før, og nå sitter jeg med en litt smådårlig følelse. Jeg skulle ikke blandet meg i det, naturen går sin gang og nå føler jeg at jeg tok fra denne lille måkeungen alle dens muligheter, hvis det var noen da.

  Det sies at han blir utstøtt hvis han er berørt av menneskehender, andre sier dette er myte- man vet ikke. Men i dag skal jeg ringe Byfuglenes interessegruppe på Tøyen. Jeg tenker at jeg må høre hva de anbefaler. Problemet er jo at vi reiser på ferie 8. Juli og det er ikke nok tid for denne vakre skapningen. Det tok visst lengere tid å fore den opp.

  Jeg får håpe jeg får tilbake på karma i det minste. Dette var absolutt velment, hele veien inn til hjerteroten.

  Men så ringte det en telefon fra byfuglenes interessegruppe i Oslo.

  En hyggelig dame fortalte at den burde settes tilbake der den ble funnet så fort som overhodet mulig.

  Det var visst vanlig at måseunger forlot reiret for å utforske og foreldrene var som regel alltid i nærheten. Så det beste for fuglen var å sette den ut, slik at den fikk en mulighet til å bli funnet.

  Det er nå gjort! Så får vi håpe på det beste og tro at den er gjenforent med sine kjære.

 • 17.06.2016 kl.07:06
 • Inspirasjon
 • 14 kommentarer
 • Hjelp!!

  • 16.06.2016 kl.21:41

  Nå trenger jeg råd!

  Som noen har sett allerede, har vi fått en baby i hus, og ikke en vanlig baby- men en måkeunge!

  Hvis noen vet hvordan jeg kan mate den, skrik ut!

  Jeg følte det var lite seriøs info på nett, eller jeg er dårlig på å Google.

  Vi har skjønt at det kan være vanskelig å få de til å overleve, og det ville jo vært helt tragisk!

  Nå har vi jo reddet den, og da vil vi at det skal bli en solskinnshistorie som ender godt.

  Rop ut hvis dere har tips, erfaringer eller noe som helst peiling!

  #viltnemda #fuglenemnda #dyreliv #fugl #måkeunge #mammablogg #natur

 • 16.06.2016 kl.21:41
 • Inspirasjon
 • 13 kommentarer
 • Brutalt liv!!

  • 16.06.2016 kl.18:48

  Jeg kjente pulsen slo og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. De andre måkene siktet rundt og prøvde å hakke løs på den lille vennen.

  Den lille måkeungen løp livredd og forsøkte å hjemme seg. Satt seg fast i noen busker og kom seg etter hvert løs med min hjelp. Jeg tenkte å se an om det kanskje var familien hans som sirklet rundt han, men det var brutalt. De ville angripe.

  Jeg rev av meg hjelmen for å beskytte den mor måkene, fikk lagt han trygt oppi og løp inn på dyrebutikken like ved..

  Der mente de denne lille måkeungen kunne være ca 7-10 dager gammel og at den mest sannsynlig hadde falt ut av redet sitt. De mente at jeg burde ta den med hjem, for hvis ikke ville de andre ta den.

  De angriper visst hverandre. Det var ikke et alternativ for meg. Jeg hadde ikke hjertet til å slippe den ut, nå - etter å ha reddet den fra de brutale måkene.

  Hun på dyrebutikken gav meg en stor pappeske og jeg tok den med meg hjem! De gav meg råd om å vaske den og gi den egg, myk hundemat og fisk, kokte gulrøtter og lignende. De spiser det de kommer over visstnok.

  Den lille vennen sovnet etterhvert oppi pappesken og slappet av. Så at den ble roligere også. For den var veldig utrygg når jeg fant den.

  Vi vurderer å ta vare på den til den er klar til å fly, noe som kan ta ca 30 dager. Viltnemnda tar ikke imot smådyr. Så jeg føler ikke vi har noe valg.

  Gutta smeltet helt når jeg kom hjem med denne pappesken. De synes den var noe av det nydeligste de hadde sett. Og det kan jeg jo si meg rimelig enig i.

  Hva ville du gjort i samme situasjon?

  #viltnemda #fugleliv #natur #dyrevenn #hverdag #mammablogg #måkeunge #familie

 • 16.06.2016 kl.18:48
 • Blogg
 • 14 kommentarer
 • Skammer du deg?

  • 16.06.2016 kl.08:07

  Hvorfor kvier man seg for å si nei til sine barn egentlig? Og da særlig i situasjoner i offentligheten. Noen ganger tenker jeg kanskje at det er fordi man føler at man ikke orker den kampen ute blandt folk. Andre ser og hører og det føles ubehagelig. Men er det egentlig det at vi kjenner litt på skam?

  Skammer du deg når barnet ditt skriker, roper og fekter med armer og ben?

  Skammer du deg når barnet ditt viser sin mest demoniske side og sier mye stygt og det ser ut til at de kan sprekke i sinne når som helst?

  Skammer du deg når barnet ditt spenner seg, "buer" seg og nekter å la seg plassere i vognen?

  Skammer du deg når barnet ditt lirer av seg de frekkeste toner og roper hvor dårlig mamma du er?

  Skammer du deg når barnet løpet rundt i butikken, men den lille handlekurven og krasjer i alt og lager kaos?

  Skammer du deg når barnet ditt skriker så trommehinnen vibrerer og alle andre ser på deg?

  Skammer du deg når barnet ditt står og furter og skuler bort på deg?

  Tror du ikke alle rundt deg har vært i tilsvarende situasjon før?

  Tror du at du er den eneste som har unger som kan uttrykke sinne og frustrasjon?

  Tror du at folk tenker dårlig om deg fordi ungen din er umulig akkurat der og da?

  Tror du at folk dømmer deg selv om barnet ditt skriker?

  De fleste rundt vet hvordan det er å ha barn med sterk viljestyrke, som ikke gir seg på harde hestemøkka!

  De fleste vet at barn er barn, og vet at barn forstår ikke alltid hvorfor de ikke får sjokolade på hverdager.

  Det er ingen ting å skamme seg over. Vi har alle vært der. Og jeg tenker at mine barns forståelse på hva god oppførsel er, er viktigere enn en evt skam jeg måtte få og føle på...

  #skam #barneoppdragelse #barn #foreldreogbarn #hverdag #livet #mammablogg #mammalivet

 • 16.06.2016 kl.08:07
 • Familie
 • 18 kommentarer
 • Godteri i butikken? Si bare nei- det er nemlig så enkelt!

  • 15.06.2016 kl.22:22

  Om godteriet står ved kassene eller midt i butikken har ikke noe å si for meg eller mine barn! Godteri for de kun på lørdager uansett. Men i forhold til folkehelsen er det noe helt annet. Å sette e kartong med Stratos og Melkerull rett ved kassene når folk er sultne og skal hjem og lage mat, er jo feil. Det er lett å ta med en som de kan spise på veien.

  Men når det gjelder barna og godteri i butikken, er jeg svært bestemt. Og det er nei, uansett hvor mye de skriker og gnåler.

  Det er ikke slemt å si nei nemlig. Noen foreldre er ikke enig i det og mener at man bør argumentere med barnet, gi en forklaring eller til og med forhandle. Mange anbefaler å la være å si nei, for at barnet ikke skal bli sint.

  Men har man tenkt over hva barnet kan lære? Kanskje noe viktig ? Vi må ikke glemme at i den virkelige verden finnes det grenser som man må forholde seg til. Ved å gi etter, svekker man egen autoritet og lærer barnet å manipulere ved å mase hver gang det har lyst på noe.

  For hvor mye kan et barn egentlig respektere en forelder som lett lar seg manipulere?

  Det at man sier nei i blandt, forbereder barnet på ungdomstiden og livet som voksen. Det lærer barnet verdien av å sette grenser for seg selv. Vi gjør ikke barna våre noen tjeneste hvis vi lærer dem at de alltid vil få det de har lyst på, servert på sølvfat.

  Når du sier nei, så vær bestemt. Barnet ditt er ikke din likemann. Du trenger derfor ikke å argumentere for ditt nei, som om det er nødvendig for deg at barnet sier seg enig.

  Det er naturlig for oss å ønske at barna våre skal være blide og glade hele tiden.

  Hvis barna våre aldri blir sure på oss eller blir frustrerte eller skuffet, kan det være et varsel om at vi ikke gjør jobben vår som foreldre. Hvordan skal barna dine lære seg å takle frustrasjon og skuffelse hvis de aldri får noen trening i det? Hvordan skal barna dine lære selvdisiplin hvis ikke du lærer dem det? Det er jobben din å gi dem denne viktige livserfaringen ved å si nei.

  Jeg sier ikke at det er lett! Mine unger blir mugne og lirer av seg masse som sårer og går innpå meg, men her er det jeg som er sjefen, så enkelt er det!

  #sinei #godteri #helse #folkehelse #oppdragelse #utfordring #mammablogg #mammalivet #hverdag #livet #barn

 • 15.06.2016 kl.22:22
 • Familie
 • 25 kommentarer
 • Baller til besvær

  • 15.06.2016 kl.18:48

  Herregud er det mulig. Det er bare jeg som kan klare noe sånt! Snuble i baller liksom....

  Denne uken har Mester grønn tilbud på Peoner!! 10 stil peoner til 125kr. Dette er en av mine absolutte favorittblomster og jeg synes de har vært dyre frem til nå. De har pleid å koste sånn 200kr for 3-5 stk. Det er drøyt, det er jo ikke så mange dagene vi har glede av de.

  Men i dag kunne jeg fornøyd og bli dra med meg en stor bukett hjem for bare en liten "slant".

  Sykkelen min stod parkert i barnehagen og jeg og kidden syklet hjem sammen. Men med den lange posen fra mestergrønn, var jo den posen ( i et litt uoppmerksomt øyeblikk) nødt for rote seg inn i eikene på hjulet. Heldigvis stupte ikke over sykkelen, da jeg rakk å bråbremse, men jeg var redd de flotte blomstene mine hadde knekt!

  Heldigvis ikke...

  Nå er de skåret på skrått ( stilken altså ) som mestergrønn- damen sa, og de står i iskaldt vann og koser seg. Disse flotte rosa ballene, som om noen dager forvandler seg til noe helt vanvittig vakkert. Gleder meg. Jeg elsker å ha blomster i hus.

  Har du en favorittblomst?

  #mestergrønn #blomster #sommer #mammalivet #hverdag

 • 15.06.2016 kl.18:48
 • Inspirasjon
 • 15 kommentarer
 • En mann jeg selv ville hatt

  • 15.06.2016 kl.16:30

  Det er ikke nok gentlemans der ute. Og jeg har to sønner! Jeg ønsker å oppdra de til å bli en mann jeg selv kunne tenke meg å giftet meg med. Som mor føler jeg et ansvar på å oppdra guttene mine til å bli omtenksomme, snille og generøse gentlemans!

  Når jeg ser unge gutter der ute som reiser seg for eldre damer på trikken, blir jeg varm om hjertet. Vi snakker unggutter midt i tenårene! Det er fantastisk å se. Det er ikke ofte, men de finnes. Men det er nok en utryddningtruet rase. Vi må sørge for å få opp bestanden rett og slett.

  Det er greit med likestilling og alt det der, men det er likevel viktig å holde fokus på at menn skal behandle kvinner med respekt.

  Og vi kvinner liker jo menn som gjerne hjelper til hjemme, klarer å sette på en klesvask og som ser når det trengs en runde med støvsugeren. En hjelpeløs eller tafatt mann er vel ingen storsjarmør.

  Men hvordan få til dette?

  Vi har aldri noen garantier for hvordan våre barn blir når de vokser opp- men jeg vil i alle fall prøve mitt beste på å lære de en ting eller to om kvinner, og det å være snill!

  Hjelpe til hjemme

  Mine gutter må hjelpe til hjemme. Dekke på og av bordet, innimellom, og rydde i sakene sine. Hjelpe å brett håndklær og være med på matlaging. Noe de synes er gøy. Det er aldri ned tvang og de liker å hjelpe og det for de en positiv ansvarsfølelse. Når de blir eldre tenker jeg det er greit å lære de en ting eller to om klesvask også, for det vil komme godt med en vakker dag.

  Dele, og gleden av å gi

  Det er viktig for oss å lære de gleden av å gi til andre, og glede andre. De var lært fra sin far at vi damer er veldig glad i blomster, og små overraskelser i hverdagen deler vi med hverandre. Trenger ikke koste stort. Det kan være en tur i skogen.

  Holde opp døren

  Det er en gest som er viktig for meg! Mannen min kom til Norge for snart 11 år siden og fikk ikke noen særlig takknemlig overraskelse da han holdt opp dører. Vi er ikke vant til det her - og det må bringes tilbake. Vi klarer alle å åpne dørene selv, men det at det finnes oppmerksomme mennesker som vil åpne de for oss er sjarmerende.

  Gi fra seg setet på bussen

  Vi synes også det er fint å lære guttene at det er fint å gi fra seg setet sitt dersom det er en eldre person, en gravid dame eller lignende som har mer nytte av å sitte enn deg selv. Det er slike småting som gleder andre i hverdagen.

  Gi komplimenter

  En dame elsker komplimenter. Det gjør vi vel alle. Si noe fint til en annen, og se virkningen av det.

  Hjelp de eldre

  Det kan være med bæreposer, gressklipping osv...

  Vær generøs

  Spander på andre. Vær generøs.

  Tørre å vise følelser

  En mann som tør å vise følelser er fint. En som kan gråte og le, ha humor og snakke om vanskelige ting. Dette er dyrebart for oss kvinner og genrelt viktig.

  Har dere lik oppdragelse for gutter og jenter? Har du noen verdier du mener det er spesielt viktig at sønnen får med seg?

  #barn #foreldre #mamma #mammalivet #hverdag #oppdragelse #livet

 • 15.06.2016 kl.16:30
 • Blogg
 • 14 kommentarer
 • Mye vil ha mer?!

  • 15.06.2016 kl.10:21

  Jeg tillater meg å klage på noe som mange vil kalle et luxusproblem. Vi er muligens utakknemlige og mye vil ha mer osv...

  Vi er mestere på å rope høyt når ting ikke går som vi vil og jeg er veldig god på dette ( det er en ærlig sak) men jeg blir litt i sarkastiske hjørnet når jeg mottar denne på min faste togstasjon her om dagen....

  Jeg må bare le. Her informerer NSB om at de kommer til å avvik i togtrafikken mellom 21.06- 07.08 og at dette da kommer til å føre til alternativ transport, som gjør at man sjelden kommer dit man skal innen riktig tid og man står og venter i evigheter på stasjonene til det kommer en buss ( en eller annen gang )

  Men.... Løsningsorienterte som NSB er, har de delt ut denne lille kupongen til samtlige reisende som risikerer å bli berørt. Og denne kupongen skal gi deg muligheten til å hente en hel liten kopp varm drikke, 0,5 L flaske mineralvann * eller en is på Narvesen.

  EN liksom!! Og denne ene kaffen ( liten ) eller is eller mineralvann * skal gjøre opp for det faktum at jeg må beregne ekstra god tid daglig ( utenom helgene ) i nesten 1 måned!!!

  Ja men da er det jo greit....

  #nsb #norskestatsbaner # tatoget #hverdagen #narvesen

 • 15.06.2016 kl.10:21
 • Reise
 • 9 kommentarer
 • Nok en sommerkveld...

  • 14.06.2016 kl.21:39

  God kveld skjønne!

  Solen skinner enn så lenge, det er meldt regn fra i morgen og et par dager frem i tid så vi får nyte nydelig sommerkveld!

  Dagen har gått fort og nå sitter jeg og nyter en liten omelett med ost, og en liten skive vannmelon!! Inspirasjon til middager er for tiden litt dårlig og fantasiløs.

  Neste uke er det siste skoledag allerede! Kan nesten ikke tro det. Niåringen gleder seg til sommerferie og den første uken skal han på fotballskole hele uken fra morgen til ettermiddagen. Det gleder han seg veldig til, han elsker jo å spille fotball.

  Jeg har et par uker igjen med jobbing før vi flyr avsted til Paris og København etterhvert. Vi har familie i Paris, så vi er der innimellom og Danmark var et stort ønske for barna dette året- så vi tenkte : hvorfor ikke? !

  Jeg har også fått kjøpt meg en ny kalenderbok. Er avhengig av disse for å holde styr på alle de travle dagene. Det er så mye som skjer og det blir vel mer nå som minsten begynner på skolen til høsten. Forelsket meg i denne boken som jeg fant på ark. Veldig sommerlig, blir vel godt å mimre når snøen faller igjen.

  Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg også må ta kvelden. Gressenker trenger ekstra med søvn, når de må klare seg alene med barna noen dager!

  #kalender #mammalivet #mamma #familie #kosthold #lavkarbo #egentid #barn #hverdag

 • 14.06.2016 kl.21:39
 • Familie
 • 12 kommentarer
 • Fikk mail fra læreren, visste ikke om jeg skulle le eller grine...

  • 14.06.2016 kl.16:09

  Som mor har jeg opplevd mange rare situasjoner og jeg får høre og se ting som stadig kan overraske, glede, forbause eller rett og slett gjøre en litt flirende. Det er moro, og mye alvor, lek og mange følelser i det å være mor.

  Men i dag mottok jeg er Mail fra skolen som det var vanskelig å vite hvordan jeg skulle reagere på.

  Jeg visste ikke om jeg skulle le eller bli irritert eller hva... Du kan vurdere selv:

  Og mailen gikk som følger :

  I dag kom det frem at ....... hadde gått inn i klasserommet i SFO-tiden i går, og tatt en boks med pepperkaker som jeg har på en hylle høyt over pulten min. Han delte så ut pepperkaker til de som var der akkurat da. Jeg hadde en samtale med ...... om dette, og han sier han forstår at det var galt. Vi har også snakket om dette i klassen, og at det faktisk er å stjele når man tar noe som ikke er sitt. Dette til orientering.

  Hvordan ville du reagert på en slik mail?

  I det minste delt han med de andre elevene som var der da.. Men pepperkakene kunne han holdt seg unna- det er tross alt midt i juni.

  #pepperkake #mamma #barn #oppdragelse #mammablogg

  #hverdag #livet

 • 14.06.2016 kl.16:09
 • Familie
 • 30 kommentarer
 • Å snakke med barn om følelser...

  • 14.06.2016 kl.15:24

  Det er ikke greit å være mamma av og til, når man får lite informasjon om hva barna bedriver dagene sine med på skolen eller i barnehagen.

  Hver gang jeg spør, får jeg alltid korte svar som "husker ikke", "bra", "greit" eller "vet ikke". Jeg får aldri utbroderende detaljer fra hverdagen, delt med meg i stor entusiasme, og hva de gjort, tenkte eller følte i spesielle situasjoner. Jeg har slitt med å få de i snakk og har vært til tider ganske frustrert over dette.

  Men etter hvert blir man mer bevisst på hvordan man på en lettere måte får barna i prat, og det er ikke ved "avhørene" at de snakker mest.

  Det å bruke en situasjon der barna tegner er også en god vei inn til et tema du som mamma ønsker å ta opp. Det gjelder å være mest mulig konkret.

  Hvis du vil vite mer om hvordan barnet ditt har det i barnehagen eller på skolen, kan det å tegne fungere bra. Vær så konkret som mulig. Spør barnet hvordan garderoben ser ut. Hvor er knaggen til barnet? Hvor spiser de mat, og hva slags pålegg har barnet på brødskiven? Og når dere er inne i samtalen, kan du spørre mer om hva barnet gjør sammen med de andre barna, hva som er koselig eller dumt og hvordan det er å være der. Er du konkret kan vinduet åpnes på vidt gap, men vær oppmerksom på at det brått kan lukkes igjen. Barn er eksperter til å forlate et tema og gå rett over til noe helt annet. Da er løpet kjørt, og du bør heller fortsette å snakke med barnet om det temaet det er interessert i en stund. Noen ganger går det an å hente inn igjen temaet etter en stund, du merker på barnets reaksjon om det går bra.

  Det finnes alltid vanskelige temaer som foreldre ønsker å snakke med barna om. Det kan være skilsmisse, kropp og seksualitet, oppmerksomhet fra fremmede eller mobbing eller andre ting. Det er ingen grunn til å vente med å ta opp slike temaer. Små barn forstår mye hvis den voksne er konkrete og rolige.

  Det er i ikke ordene som skremmer. Følelsene til den voksne er det som kan skremme mest. Vi voksne kan være veldig bastante på å få vite hva som har skjedd eller hva som har blitt sagt el.l. Har det skjedd skremmende episoder så forklar barna hva som har hendt på en rolig måte. Viser du tegn på frykt og kaos, blir barnet preget av det. Men er du rolig og forklarer konkret hva som har skjedd på en åpen og ærlig måte, så takler barn det som oftest bra.

  Fortell om egen hverdag først.

  Før jeg starter med å spørre ut ungen, forteller jeg først litt om hvordan min egen dag har vært, hva jeg har gjort osv.. Da kommer vi lettere i en god prat og det virker lettere å fortelle for barnet også.

  Tegne

  Mange ganger er det letter å snakke om ting hvis man sitter sammen og tegner. Man kan tegne ulike situasjoner eller humør, følelser eller hva det skulle være.

  Har du dine egne strategier for å få barna til å fortelle eller snakke om følelser?

  #foreldreogbarn #mammablogg #følelser #dengodesamtalen #foreldre #mamma

 • 14.06.2016 kl.15:24
 • Familie
 • 8 kommentarer
 • Visste ingenting!

  • 13.06.2016 kl.07:14

  Jeg visste virkelig ingenting.

  Før du kom, ante jeg ikke hva ekte kjærlighet var. Visste ikke at det gikk an å elske så mye.

  I dag er det ni år siden jeg fikk holde deg i mine armer for første gang, se deg inn i øynene for første gang- i de dype blå vakre øynene dine.

  Det er ni år siden jeg fikk kjenne på den overveldende sterke kjærligheten en mor kan føle for sitt barn. Fra den dagen visste jeg at jeg aldri vil kunne leve en dag uten deg i mitt liv.

  Du kom fort! Bare noen timer etter at jeg våkner av sterke rier, lå vi i sykehussengen og bare så på hverandre, og pappa var helt utafor av stolthet. Det var vi begge.

  Gratulerer med dagen min sønn! Du er livet mitt! Vårt liv. Ingenting kan noen gang forandre det jeg føler for deg. Jeg vil stå ved din side hele veien, og du kan alltid være sikker på det!

  Takk for ni fantastiske år, og jeg ser frem til mange mange flere fine år!

 • 13.06.2016 kl.07:14
 • Familie
 • 10 kommentarer
 • Endelig kan jeg puste ut!

  • 12.06.2016 kl.10:23

  God morgen. Det er søndag og alle har våknet uthvilt og fornøyde. De to siste ukene har gått så i et og jeg kan nesten ikke fatte at det har latt seg gjennomføre, noe av dette.

  Men på merkelig vis har vi klart oss gjennom to hektiske uker, med sommeravslutninger og en hel haug med fotball kamper.

  I går hadde vi en barnebursdag for hele klassen til (snart) niåringen vår, pluss gutta i den andre 3. klassen OG noen gode venner utenom. Vi hadde 30 barn på bursdagsfeiring og det var litt av en fest!

  Vi leide en klubbhus, som ligger omtrent i skolegården på en barneskole. Det var fantastisk lokale med DJ og masse musikk, og langbord. Barna var eksemplariske og det var lett og arrangere både bursdagsleker og alt. På slutten av den to og en halv timers lange festen dro vi med oss alle ut, delte de opp i lag og hadde en heidundrende fotballkamp! Det var så moro!

  Alle storkoste seg og gutten vår var strålende fornøyde med festen.

  Det er jeg virkelig glad for, for vi har bakt og styret siden i går ettermiddag. Det ble en stor langpanne sjokolade kake, muffinser og en stor kringle med vaniljekrem i. Vi tenkte vi måtte lage litt, og det er jeg glad for- for det ble helt tomt! Foruten et par muffinser.

  I dag skal vi bare slappe av! Ingenting skal skje. Rolig frokost, nyte en rolig og treg søndagsmorgen og bare kose oss. Ta en tur ut i solen etter hvert, men her skal det gå i et rolig tempo.

  En ny uke venter og jeg skal hoppe tidlig i seng i kveld, det er nå helt sikkert!

  Ønsker dere alle en herlig søndag!!

 • 12.06.2016 kl.10:23
 • Familie
 • 14 kommentarer
 • Barnebursdag på budsjett ?!?

  • 09.06.2016 kl.22:10

  Jeg prøver så hardt jeg kan å holde tritt med dagene her, og alt som foregår. Det har ikke vært en eneste rolig ettermiddag på oss på nesten to uker. Mye fotballkamper og treninger, avslutninger og sommerfester. I dag var det sommeravslutning i barnehagen og kamp etter det igjen- men nå er vi så og si ferdig ( tror jeg da...) med mindre det dukker opp nye nytt og uventet.

  I morgen må hele ettermiddagen gå til baking, for på lørdag braker det løs med barnebursdag!

  Vi har invitert nærmere 30 kids, og de fleste kommer. Grunnen til dette er jo at det er straks sommerferie, så det er uansett koselig å samle alle til en slags bursdag / sommerfest slik at alle for slått seg løs etter en langt skoleår!

  Vi har leid et klubbhus her i kommunen til 300kr og da følger det med en DJ/ hjelper med på kjøpet. Denne DJ'en spiller ønsket musikk som er poppis for ungene nå for tiden. Blandt annet Markus og Martinus, Morgan Sulele, Katastrofe og til og med Justin Bieber?!?! Haha...

  Det blir gøy, og det gjelder nok å holde tungen rett i munnen også denne helgen.

  Vi har forsøkt så godt vi kan å legge oss på et litt lavere budsjett når det gjelder bursdag! Selv om det kommer 30 kids +, så er prisen ganske lav. Coop Mega har denne uken 40 % på pizza, så gjett om vi har handlet inn nok pizzaer !!

  Alt av plastikk kopper, servietter, kakelys og tallerkener har vi kjøpt på Nille.

  Det som kostet litt mer en. Jeg tenkte var invitasjonene som vi bestilte på Vistaprint.no. De kom av en grunn med tollavgift på 250kr. Så det ble dyrt totalt for de, mens et var av egen dumhet. Jeg oppfattet rett og slett ikke at de ble lagt utenlands og ble sendt hit til Norge ( i rekordfart vel og merke )

  Men totalt over det hele har vi klart å holde det under smertegrensen, så det er vi fornøyd med. Så nå gjenstår det litt baking og planlegging så er vi klare for 2,5 time med 8-9 åringer som er fulle av energi. (Hihi*...)

 • 09.06.2016 kl.22:10
 • Familie
 • 13 kommentarer
 • Ny dag og spennende møte

  • 07.06.2016 kl.07:13

  God morgen! Våknet til en litt gråere himmel i dag, men det er fortsatt deilig temperatur. Startet dagen med en deilig kopp kaffe og er klar for jobb.

  I ettermiddag/ kveld skal vi på et skolemøte, med lillebror som skal starte på skolen til høsten. I kveld går vi møte læreren og alle de han skal gå i klassen med. Det blir veldig spennende og han gleder seg- er veldig spent!

  Det blir en ny hverdag til høsten kan jeg tenke meg, med to skolebarn og helt ferdig med småbarnsperioden- i den grad at vi snart ikke lenger har barn i barnehagealder. Gutta blir samlet på et sted og det blir lettere å koordinere både henting og bringing. Vi gleder oss stort!

  Rakk en rask omelett i dag på morningen, ikke spør hvordan.. Noen ganger bare funker det fint på morningen, og da er det "hallelujastemning"!!

  Som oftest får jeg ikke frokost før jeg har kommet meg på jobb.

  Ønsker dere alle en super duper dag!

  #lavkarbo #foreldre #barn #familie #mammablogg #livet #hverdagsglimt #hverdagslykke #frokost

 • 07.06.2016 kl.07:13
 • Familie
 • 14 kommentarer
 • Tårevåt opplevelse og ny uke.

  • 06.06.2016 kl.07:32

  God morgen. Da er vi i gang med en ny uke, et skritt nærmere en etterlengtet sommerferie og nok en uke med fullt program!

  Det har vært en deilig helg, som selvfølgelig har gått så altfor fort. I går kveld var jeg med min mor og søster og så Me before you på kino. Og herregud som jeg gråt!!!

  Det var en utrolig vakker film, og selv om jeg visste godt hva som skulle skje, etter å ha lest boken først- tok denne filmen meg med storm. Det ble så mye følelser og dette forholdet mellom denne Louise Clarke og Will Traynor var så vakkert.

  Denne filmen var på ingen måte en skuffelse. Det hender jo ofte at boken er bedre enn filmen, men dette har en fantastisk filmopplevelse og anbefales på det sterkeste.

  I dag er det altså rett til jobb, og nok en fotball kamp i ettermiddag. Så tenker jeg det ellers vil bli en veldig rolig kveld på sofaen når barna har lagt seg.

  Ha en deilig mandag og lykke til med ny uke!

 • 06.06.2016 kl.07:32
 • Inspirasjon
 • 10 kommentarer
 • Deilig avslappende helg, og mommytime i kveld!

  • 05.06.2016 kl.17:25

  Hei alle sammen!!! For en helg det har vært, men nydelig sol varmt i været og blå himmel. Vi har vært hos min far, reservemamma og søster med hennes mann og barn på helgebesøk. Det har vært koselig og vi har vært ute nesten hele tiden. Guttene har storkost seg med lille fetteren sin og jeg har fått ladet opp batteriene til ny uke, som blir minst like hektisk som forrige uke.

  Denne uken har vi fotballtrening, to sommeravslutninger,en i barnehagen og en på skolen. Vi har et bursdagsselskap hvor det er invitert sånn ca 35 barn, så denne uken må det planlegges et barneselskap.

  Tema for bursdagen blir selvfølgelig fotball, da min "soon to be" 9 åring er veldig fotballfrelst.

  Men vi gleder oss. Det er ikke mange ukene til sommerferie nå.

  I går koste vi oss med hvitvin og reker og det var helt himmelsk. Store,ferske reker med masse rogn! Naaaaam!

  I kveld skal ut på kino med min mor og yngre søster, og vi skal se Et helt halvt år! Og dom jeg gleder meg! Elsket boken, så jeg ser veldig frem til filmen!

  Har noen av dere sett denne filmen enda?

  #helg #familie #sommer #juni #mamma #mammablogg #hverdag #foreldre #barn #kino # ethelthalvtår #mebeforeyou #hverdagsgleder #hverdagslykke

 • 05.06.2016 kl.17:25
 • Familie
 • 22 kommentarer
 • På barselavdelingen ...

  • 02.06.2016 kl.20:04

  På barselavdelingen var det en ting jeg likte veldig godt, og det var havresuppen som jeg fikk servert. Det var et eller annet som gjorde at jeg fikk helt dilla på havresuppe, så når jeg kom hjem fra barselavdelingen - lagde jeg havresuppe og spiste det til både frokost, lunsj middag og kvelds i sikkert en uke! Og jeg tuller ikke!

  På slutten av uken var det som om det var sveiset igjen bak, så det stoppet seg selv for å si det sånn. Og siden har jeg ikke spist så mye havresuppe. Men i dag fikk jeg en porsjon. Og det satte meg tilbake i tid, hvor jeg mintes den gode tiden på barselavdelingen med en liten nyfødt baby som jeg var totalt forelsket i.... Og uken etter- bor hele systemet hadde stoppet opp.

  Men godt var det likevel...

 • 02.06.2016 kl.20:04
 • Familie
 • 12 kommentarer
 • Etterlatt alene for å....

  • 02.06.2016 kl.17:44

  Følelsen av å være etterlatt, helt alene .. bare meg rett og slett. Det er en følelse som er helt ........

  MAGISK!!

  Jeg er etterlatt her hjemme, mannen i huset har tatt med seg barna på fotballkamp! Lillebror liker å være med for å se på, han gleder seg veldig mye til å starte på fotball selv til høsten- så da lærer han litt...

  Og jeg skal på kiwi og handle, helt alene!! Det er nesten som terapi for meg. Det må høres rimelig teit ut- det å handle alene altså, men jeg elsker det! Jeg kan ta all den tiden jeg trenger, gå nøye gjennom handlelisten og ikke glemme noen ting, eller miste konsentrasjonen ved å få 10-20 spørsmål om vi kan kjøpe sjokoladekorn, brus eller kakemiks. Svaret blir nemlig nei, og da blir det sur stemning.

  Det skal bli godt å få en drøy time eller to, alene. Jeg er ganske sliten OG sulten.. Da er det uansett ikke noen fest å være sammen med meg.

  Denne dagen har gått veldig fort, mye å gjøre på jobb, men allikevel tok vi oss en velfortjent og etterlengtet lunsj ute.

  Nydelig å høre vannet sildre i fossen- det er så beroligende. Kunne sittet der hele dagen!

  Er det ofte du får handlet, alene?

  Gleder du deg til helgen?

 • 02.06.2016 kl.17:44
 • Familie
 • 19 kommentarer
 • Snart helg!

  • 02.06.2016 kl.07:33

  Pust og pes! Synes akkurat jeg gikk å la meg for å sove,så ringer klokken igjen.

  Det går i et i disse dager så det er bare å holde tungen rett i munnen.

  Endelig er det torsdag da, så vi nærmer oss helgen med stormskritt!

  Tok dette bildet i går, da det ble skydekke for første gang på to dager. Det tok litt av varmen for et pas stusselige minutter og man fikk en aldri så liten minusside fra den intense ( og deilige ) sommervarmen!

  Ha en strålende dag alle dere skjønne!!

 • 02.06.2016 kl.07:33
 • Familie
 • 28 kommentarer
 • Første sommermåned og nok en travel dag!

  • 01.06.2016 kl.07:00

  God morgen! Nok en solskinnsdag og varmegradene kjennes godt på huden på vei til toget. Det er deilig. Blir så glad av sommeren, solen og den frodige naturen. Det er første juni i dag og sommeren er i gang, endelig!

  Nok en dag med jobb venter, onsdag allerede og etter jobb i dag også blir det travelt. Vi skal ha med oss tre ekstra barn fra skolen, for vi har vennegruppe i dag. Det er noe skolen har arrangert og det er en flott måte å bli bedre kjent med både barna og foreldrene på. Det er jo viktig.

  Vi skal pakke picnic kurv, men pizzahorn og masse god drikke og frukt og være i parken og leke, spille ballspill og bare kose oss! Været er jo meldt strålende så vi var heldige med den!

  Barna blir hentet kl 18.00 i parken og da er det kaffe til de voksne. Etter det er det hjem til lekser og klargjøring for torsdagen hvor det er nok en fotballkamp, så jeg kjenner allerede at det skal bli godt med helg!

  I mellomtiden skal jeg kose meg med denne nydelige greske yoghurten med mango og fersken til frokost! Og en stor deilig kopp kaffe når jeg kommer meg på jobb.

  Jeg bare ELSKER denne!

  Syrinene dufter så deilig nå som de er i full blomstring og de er så vakre å se på. Skal plukke med meg en bukett i ettermiddag når vi endelig kommer oss hjem.

  Har dere en favoritt blomst som er i blomstring nå på sommeren?

  #sommer #juni #hverdag #livet #sol #varmt #familie #mammablogg #qmeieriene #greskyoghurt #lavkarbo #kosthold

 • 01.06.2016 kl.07:00
 • Blogg
 • 24 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no