Flytting, operasjon og hverdagen

  • 25.10.2016 kl.11:06

God formiddag alle kjære! Det har vært lite blogging fra min kant i det siste. Det er mye som skjer rett og slett og jeg trengte en liten pause!

Jeg har slitt veldig med lite søvn, grunnet ilinger og kramper i denne foten min og jeg var til nok en operasjon på fredag.

Det har vært mye etter skolestart. To skolebarn, dobbelt opp med lekser, matpakker og fritidsaktiviteter. Og det er ikke tull når jeg sier at 3-4 dager i uken går med på fotball treninger og kamper. I de siste månedene har jeg også gått jevnlig til fysio selv ( igjen med foten ) i håp om å bedre bevegeligheten og redusere plagene.

Så dere kan tro det ble mye på meg til slutt!

Men jeg savner bloggingen, og skal forsøke innimellom slagene- å få blogget mer. Jeg følger dere fortsatt, men nå er jeg sterkere tilbake.

Nå nærmer vi oss flyttedato og vi gleder oss! Det skal bli godt å komme seg til rette i nytt hjem. Først skal det bare males ferdig og så er det bare å komme seg ut av nå ærende og inn i ny bolig.

Det er mye spennende som skjer oppi alt av operasjoner og mas og kjas.

Håper dere nyter den vakre høsten, med de nydelige fargene! Det gjør i alle fall jeg. Det er så vakkert ute nå- og det må nytes før alle bladene galler av trærne, og det er like før!

Ønsker dere alle en super dag!!!

  • 25.10.2016 kl.11:06
  • Familie
  • 24 kommentarer
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no